Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Waxweiler

Wandelschoenen ingepakt? Zet dan met de auto koers naar de Eifel voor een Last Minute Waxweiler. Op nog geen drie uur rijden vanuit Utrecht bevind je je in de ongerepte natuur van dit Duitse gebied. Waxweiler, gelegen in het hart van de Eifel, is de ideale thuisbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Vanuit het karakteristieke dorp ontdek je al wandelend of per fiets de uitgestrekte bossen en heuvellandschappen.

Haal een frisse neus in Waxweiler

Op nog geen drie uur rijden van Utrecht ben je in het prachtige landschap van het vakantiegebied de Eifel. Geniet tijdens een Last Minute Waxweiler met de kinderen in het goed geprijsde vakantiepark van TUI, mét zwembad. Genoeg te doen voor jong en oud. Het vakantiepark ligt aan de oevers van de riever de Prüm. Haal met de hele familie een frisse neus en loop langs de Prüm die door het plaatsje slingert. Bekijk dan meteen de karakteristieke huizen van Waxweiler en de in 1770 gebouwde Pfarrkirche. De kerk is een monument van cultuur door de gedeeltelijk bewaarde structuur.

Rodelen in de Eifel

Tijdens een Last Minute Waxweiler is er genoeg te doen. Verken wandelend of met de fiets het 8,5 kilometer lange treintraject Pronsfeld-Waxweiler. Voorheen was dit een spoorlijn, nu is het uitermate geschikt als wandel- en fietsroute. Een bezoek aan het Eifelpark Gondorf is ook de moeite waard. Meer dan 200 wilde dieren en een zomerrodelbaan maken dit het perfecte dagje uit. ’S Avonds heb je hier de keuze uit de vele restaurants met Duitse lekkernijen of juist een heerlijke pannenkoek. Heb je liever een dagje weg met de auto, ga dan naar het Bitburger Biermuseum in Bitburg of duik Luxemburg in. Bezoek hier de verdedigingswal van Luxemburg, de Kazematten, of ga naar het groothertogelijk Paleis. Veel is mogelijk tijdens een Last Minute Waxweiler.

Bekijk alle Last Minutes Waxweiler (1)