Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute San Vincenzo

Het vissersdorp San Vincenzo ligt aan de Mediterrane kust in de Italiaanse regio Toscane. Met een Last Minute San Vincenzo van TUI lig je binnenkort al te zonnebaden op de zachte zandstranden aan de Middellandse Zee. Maak ook eens een wandeling naar het 7 meter hoge zeemansbeeld bij de haven, of door de glooiende natuur in het Parco di Rimigliano. Of bezoek steden als Piombino en zet de indrukwekkende 14-eeuwse kathedraal in de oude binnenstad op de foto.

Op korte termijn zonnebaden in San Vincenzo

Boek een Last Minute San Vincenzo en ontdek op korte termijn al de schoonheid van de Etruskische Kust. Deze pittoreske vissersplaats ligt in de Italiaanse regio Toscane. Vanaf het 4 sterren hotel van TUI is het slechts enkele minuten lopen naar de zachte zandstranden aan het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Zoek tussen het zonnebaden door ook eens een terrasje op en geniet van een verkoelend glas Chianti wijn, met uitzicht op de dobberende vissersboten. Maak ’s avonds een wandeling langs de boulevard naar de haven, met het 7 meter hoge zeemansbeeld dat uitkijkt op een ondergaande zon. Een mooi moment voor een foto!

Cipressenlanen en een bergachtig landschap

Beperk je tijdens je strandvakantie in San Vincenzo niet enkel tot het dorp zelf, maar verken ook de omgeving. Zo ligt het dorp aan het natuurpark Parco di Rimigliano. Maak hier een ontspannende wandeling door een beschermd natuurgebied dat ooit het thuis van Etruskische volken was. Tevens zijn oude steden uit de omgeving bezienswaardig. Met circa 15 kilometer rijden langs oude boerderijen, cipressenlanen en het glooiende Toscaanse landschap ben je in Piombino. De oude binnenstad, met een stadspoort uit 1212 en een 14e-eeuwse kathedraal is erg de moeite waard.

Bekijk alle Last Minutes San Vincenzo (4)