COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Puerto Naos

Last Minute Puerto Naos

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Puerto Naos

Puerto Naos bevindt zich op La Palma, een vulkanisch eiland dat onderdeel is van de Canarische Eilanden. Dat het hier vulkanisch is, zit u terug in het zwarte zandstrand dat Puerto Naos bezit. Dit betekent niet dat dit strand minder aangenaam is, in tegendeel. Een stranddagje wordt extra bijzonder op deze ondergrond. Of snuffel even rond tussen de verschillende souvenirwinkels. Trek nog snel even naar de Spaanse zon en boek een Last Minute naar Puerto Naos.

Last Minute Puerto Naos

Ontspannen aan het zwarte strand

Bent u toe aan een strandvakantie in een rustige omgeving? Kies dan voor een Last Minute Puerto Naos op La Palma. Dit Canarische Eiland is niet heel toeristisch en u wordt daarom niet overladen met andere vakantiegangers. Een stranddagje bij Puerto Naos biedt een compleet ander plaatje dan de witte zandstranden die u kent van veel tropische bestemmingen. In het zwarte zandstrand bij Puerto Naos zijn namelijk vulkanische sporen achter gelaten. Sluit de dag eens af met een lekker vers gevangen sardientje. Of struin over de promenade waar veel winkeltjes, restaurants en bars te vinden zijn. Terwijl u achter een glas sangría zit, wapperen de palmbomen op het strand voor u vrolijk verder.

Het groene eiland

‘La Isla Verde’ betekent het groene eiland. Deze naam die La Palma kreeg doet vermoeden dat de natuur een belangrijke rol speelt op het eiland en dat is ook het geval. In de buurt van Puerto Naos wappert de wind door de bananenplantages en steken de groene heuvels fier de lucht in. Voor nog meer natuur bezoekt u het nationale park Caldera de Taburiente dat een stuk noordwaarts ligt. Wanneer u deze erosiekrater bezoekt, weet u waarom La Palma een vulkanisch eiland is. Het hoogste punt is Roque de los Muchachos, waar u zich even heel klein voelt tussen de enorme wanden van de krater. Op een heldere dag ziet u in het water enkele puntjes liggen, dat zijn de eilanden Gran Canaria, Tenerife en La Gomera.

Last Minute naar Puerto Naos

TUI heeft verschillende accommodaties in het assortiment waar u van een 'siësta' kunt genieten. Boek bijvoorbeeld een appartement direct aan het strand, zodat u de dag met een frisse duik kunt beginnen. Verblijf met uw partner in een kleinschalig, middenklasse appartement omringd door bananenplantages. Na een aantal dagen luieren aan het zwembad kunt u er op uit, want uw huurauto is inbegrepen bij deze accommodatie. Boek snel uw Last Minute naar Puerto Naos, voordat iemand anders zijn voeten in het zwarte strandzand heeft gezet.