NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Een verademing, dat is volgens velen het vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Zonder stress stap je vanaf Rotterdam in het vliegtuig naar de mooiste bestemmingen in Europa. En de keuze wordt elke jaar groter. Binnen enkele uren kom je, na een vlucht van TUI, namelijk al aan op zonovergoten Spaanse, Griekse, Italiaanse en Portugese bestemmingen. Laat je betoveren door 'vakantieadresjes' zoals Brac in Kroatië en het Italiaanse Sicilië!

Vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport naar:

De bestemmingen van Rotterdam The Hague Airport

Het is voorbij met het lange reizen naar Schiphol voordat je vakantie kan beginnen. Want TUI vliegt ook vanaf Rotterdam The Hague Airport. Een hele verademing als je in het westen van het land woont. Zo kun je de drukte op Schiphol lekker vermijden evenals de files onderweg. Een ander bijkomend voordeel, de wachtrijen bij de incheckbalie zijn vele meters korter en de parkeerplaatsen een stuk goedkoper. Perfect! Maar je zult wel denken, naar welke bestemmingen kan ik met TUI eigenlijk vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport? We zetten een aantal top bestemmingen voor je op een rijtje.

Korte, rechtstreekse vluchten

Een mediterrane klimaat, helder zeewater, zwoele sferen en strand zo ver het oog reikt, Check! Een paar uur geleden zwaaide je nog vanuit het vliegtuigraam naar de skyline van Rotterdam en nu wordt je al verwelkomt door temperaturen van ruim 25 graden. TUI fly brengt je vanaf luchthaven Rotterdam binnen no-time naar bestemmingen zoals het Griekse Kreta, het Spaanse Ibiza of het Turkse Alanya. Trek de slippers en badkleding maar uit de koffer, het leven is één groot feest op vakantie. TUI kent vele rechtstreekse bestemmingen vanaf Rotterdam Airport naar populaire Europese landen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Italië en Portugal. En dankzij de groeiende vraag zal het aantal rechtstreekse bestemmingen alleen maar stijgen.

De bestemmingen van Rotterdam The Hague Airport

Kun je binnenkort al vertrekken? Kijk dan eens naar de voordelige Last Minute vakanties vanaf Rotterdam. Doe eens gek en stap dit jaar niet in de auto om helemaal naar Kroatië te tuffen. Want voor hetzelfde geldt stap je vanaf Rotterdam in het vliegtuig. Na circa 2 uur vliegen zet je bijvoorbeeld al voet op het Kroatische eiland Brac. Een zonovergoten gebied aan de Adriatische Zee. Nog zo’n bestemming die steeds hoger op de vakantielijst komt van menig reiziger is het Italiaanse eiland Sicilië. Vanaf Rotterdam The Hague Airport stap je na circa 2,5 uur vliegen al uit op deze paradijselijke bestemming in de Middellandse Zee. Met de vulkaan Etna als absoluut hoogtepunt. Ervaar het gemak en vlieg met TUI ook voordelig vanaf vliegveld Rotterdam naar een van de rechtstreekse vakantiebestemmingen.