COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

De wereld ligt aan je voeten met de bestemmingen vanaf airport Eelde. Vanaf dit vliegveld in Groningen reis je naar historische steden, ongerepte natuurgebieden en prachtige zandstranden in Europa. Hier zijn geen lange wachtrijen, chaotische paspoortcontroles en drukke bagage drop-off punten. En na de zonvakantie is er nog een cadeautje: lage parkeerkosten. Parkeren op Eelde airport is zelfs het goedkoopste van alle luchthavens in Nederland.

Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde naar:

Vanaf Eelde naar de Canarische Eilanden

Het hele jaar door vertrekken er van Eelde Airport vliegtuigen naar de Canarische Eilanden. Deze Spaanse eilandengroep in de Atlantische Oceaan staat bekend om zijn vulkanische stranden, bruisende badplaatsen én de zon. Je kunt hier zelfs in de wintermaanden je tenen in het warme zand steken en de vele surfers gadeslaan. Om over de Spaanse keuken nog maar te zwijgen. Kies voor een Last Minute vanaf Eelde en proef op Tenerife, Gran Canaria of Lanzarote van de heerlijke tapas. Ben je meer een liefhebber van idyllische baaitjes en onvergetelijke feesten? Vlieg vanaf Eelde dan naar Mallorca of Ibiza. Dé feesteilanden van Spanje.

Ervaar Kreta vanaf Eelde

Liever tzatziki en moussaka eten tijdens je vakantie? Kies er dan voor om naar Kreta te vliegen vanaf Eelde. Stap in het vliegtuig op airport Eelde en vlieg al binnen 4 uur naar dit Griekse eiland. Verblijf met TUI in een luxe hotel in de authentieke badplaats Rethymnon en ontdek de veelzijdigheid van deze stad. Deze historische stad werd voor een groot deel opgebouwd door de Turken en de Venetianen. Deze invloeden zijn vooral te vinden in de sporen van de oude stad, bijvoorbeeld in de Rimondi Fontein en in de oude gebouwen. Neem het Fortezza. Dit eeuwenoude fort geeft niet alleen een kijkje in een roerige geschiedenis, maar ook een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en een deel van het eiland. Na een dagje sightseeing kom je heerlijk tot rust aan de rand van het zwembad onder het genot van een ijskoude Ouzo.

Voordelige Last Minute vanaf Eelde

Zin om binnenkort al aan het strand te liggen met je voeten in het warme zand? Op TUI.nl vind je een breed aanbod aan voordelige bestemmingen waar je met een Last Minute vanaf Eelde in een paar uur naar toe vliegt. Vlieg bijvoorbeeld volgende week al vanaf Eelde naar de Portugese Algarve of vier vakantie in Spanje op de Canarische eilanden, Mallorca en Ibiza. Kom heerlijk tot rust en laad je batterij weer helemaal op terwijl je geniet van het uitzicht over zee. Bekijk het complete aanbod op TUI.nl en wie weet vlieg je binnenkort al vanaf Groningen airport Eelde naar de zon.