Profiteer nu nog van niet aanbetalen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Nova Scotia

Rondreis Nova Scotia

  1. Rondreis
  2. Canada
  3. Nova Scotia

Tijdens een rondreis Nova Scotia ontdek je Canada in het klein. Nova Scotia is een eiland aan de oostkust van Canada dat versierd wordt door diepblauwe baaien, rotsachtige kustlijnen en beboste bergen. Om ook de authentieke hoofdstad Halifax niet te vergeten. Bezoek in deze stad de boerenstreekmarkt, bewonder de hoge wolkenkrabbers of geniet bij een van de gezellige terrassen van een koffie met maple syrup.

Rondreis Nova Scotia
  • Perfect land voor rondreis

Het authentieke Halifax op Nova Scotia

Met zijn pittoreske hoofdstad en schilderachtige natuur is Nova Scotia een ‘picture perfect’ eiland. Nova Scotia ligt in het noordoosten van Canada en bestaat uit beboste bergen, rotsachtige kustlijnen en diepblauwe baaien. Een beetje Canada in het klein zeg maar. Wie bij TUI kiest voor een rondreis Nova Scotia komt langs alle fotogenieke plekken die het eiland rijk is. Zoals bijvoorbeeld hoofdstad Halifax. Van verre lijkt de stad dankzij de skyscrapers modern, maar Halifax staat bekend om zijn authenticiteit. Houten promenades met gezellige terrassen in de haven en een wekelijkse zaterdagmarkt met boerenstreekproducten zijn ‘the place to be’.

Schilderachtig natuurschoon in Canada

Natuurliefhebbers opgelet! Neem tijdens de rondreis Nova Scotia de ferry naar Cape Breton Island en geniet van de slingerende wegen en groene heuvels in het gelijknamige Nationale Park. Pak zeker ook eens de boot naar Prince Edward Island en bewonder de zandduinen en rode kliffen die dit eiland rijk is. En dan is er ook nog The Rocks Provincial Park aan de baai van Fundy. Dit natuurpark herbergt bijzondere okerkleurige rotsformaties die omringd worden door diepblauw water. Al liggen ze bij vloed helemaal onder water. Bij eb kun je de wandelroute die vlak langs de rotsen loopt volgen of tussen de rotsen door kajakken.