VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Playa Yuraguanal

Vakantie Playa Yuraguanal

  1. Vakantie
  2. Cuba
  3. Holguín
  4. Oost-Cuba
  5. Playa Yuraguanal

Een vakantie in Playa Yuraguanal zorgt beslist voor een zonnig humeur. Je verblijft hier aan een strand met parelwit zand, vol palmbomen en met de turquoise Caribische Zee voor je neus. Playa Yuraguanal ligt in Oost-Cuba en is echt een paradijselijke bestemming voor rustzoekers. Ook de excursies zijn de moeite waard. Zo leer je de provincie Holguín beter kennen, stap je in de sporen van Columbus en smul je van een Cubaanse lunch.

Vakantie Playa Yuraguanal
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Playa Yuraguanal (1)

Paradijselijk Playa Yuraguanal 

Tijdens een vakantie in Playa Yuraguanal heb je een heel bounty-strand tot je beschikking. Dit strand vind je in Oost-Cuba, op een uur rijden van de stad Holguín. Het hotel van TUI staat er midden in de jungle én aan zee. Je ziet het witte zand van Playa Yuragunanal en de golven van de Caribische Zee tussen de bomen door schitteren. Relaxen doe je bij een van de 5 zwembaden, onder een palmboom op het strand of op een ligbed natuurlijk. Zorgen om de innerlijke mens zijn niet nodig, je eet elke dag iets anders. Zo kom je na deze paradijselijke strandvakantie zeker met een zonnig humeur thuis.

Op excursie in Holguín

Cuba beter leren kennen tijdens je vakantie in Playa Yuraguanal doe je het beste met een excursie. Boek bijvoorbeeld een tour door de provincie Holguín. Je wordt opgepikt bij het hotel en bezoekt vervolgens het vissersdorp Sama, de markt in Guardalavaca en de opgraving bij Chorro de Maíta. Onderweg doe je ook Campina Taina aan, een replica van een 15e-eeuws dorp. Je sluit de excursie in stijl af met een heerlijke Cubaanse lunch. Zin in actie? Ga dan op avontuur met een 4x4, te paard of in een speedboot. Je volgt zo de sporen van Christoffel Columbus dwars door de jungle en het schitterende Barjay National Monument Park.

Bekijk alle vakanties Playa Yuraguanal (1)