COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Hunsrück

Vakantie Hunsrück

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Hunsrück

Tijdens een Last Minute Hunsrück verblijf je met TUI op een camping in het Duitse laaggebergte van Rijnland-Palts. Met een ligging aan het Soonwald natuurgebied kun je in de Hunsrück erg fijn wandelen. Bijvoorbeeld over de wandelroute Saar-Hunsrück-Steig door de hoogvlaktes van de Hunsrück. Of bezoek de Romeinse monumenten in Trier, de oudste stad van Duitsland. Scoor een souvenir op de Hauptmarkt en geniet van een Moezels Kabinet wijntje.

Vakantie Hunsrück

Midden in de natuur van de Hunsrück

Ingeklemd tussen de rivieren de Moezel en de Rijn, ligt het Duitse laaggebergte Hunsrück. In deelstaat Rijnland-Palts, op nog geen drie uur rijden vanaf Venlo. Dit maakt een vakantie naar de Hunsrück ideaal als je er echt even helemaal tussenuit wil, maar dan niet al te ver weg. Op een camping in Bockenau, aan de rand van het natuurgebied Soonwald, kom je tijdens een vakantie in Duitsland helemaal tot rust. Verken het centrum van het kleine dorpje, en struin langs de vakwerkhuizen en de rustig kabbelende Ellerbach. Of trek in het nabijgelegen Bad Sobernheim je wandelschoenen uit en ontdek het Barfußpfad. Lekker met je voeten in de modder. Ook ideaal voor een familievakantie in Duitsland met kinderen.

Actieve wandelvakantie in Duitsland

Heb je je wandelschoenen inmiddels weer aan? Dan kun je tijdens een actieve vakantie in de Hunsrück de Erbeskopf in het Saar- Hunsrück natuurpark beklimmen. Vanaf 816 meter hoogte word je getrakteerd op een panoramisch uitzicht over de groene, heuvelachtige omgeving. En bij helder weer kun je vanaf hier tijdens een vakantie in Duitsland van TUI zelfs de vulkanen van de Eifel zien liggen. Geen zin om helemaal terug te lopen? Geen probleem, met de rodelbaan ben je zo weer beneden. Mooi op tijd voor Kaffee und Kuchen in het dal van Thalfang. Met uitzicht op de kabbelende Langemerbach.