COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Titisee-Neustadt

Vakantie Titisee-Neustadt

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Baden-Württemberg
  4. Zwarte Woud
  5. Titisee-Neustadt

Naast een prachtige ligging aan het Titisee aan de zuidelijke kant van het Zwarte Woud, wordt Titisee-Neustadt geroemd om haar heilzame lucht. Heerlijk om te wandelen! En wie tijdens een vakantie in Titisee-Neustadt ook de 1190 meter hoge Hochfirst beklimt en van het spectaculaire uitzicht geniet, komt als herboren weer thuis.

Vakantie Titisee-Neustadt
Bekijk alle vakanties Titisee-Neustadt (2)

Appartement Titisee-Neustadt

Gezond kun je een verblijf in een appartement in Titisee-Neustadt wel noemen. Dat heeft alles te maken met het feit dat deze Duitse dorpjes gezien worden als luchtkuuroord. De lucht zou een heilzame werking hebben dus wandelen door de bossen van het Zwarte Woud is op meerdere fronten goed voor je. Ondertussen zorgen de dichte bossen, de glooiende heuvels en de stromende beekjes voor romantische uitzichten. Bijkomen doe je aan het eind van de dag in het appartement van TUI. Smul van je eigengemaakte schnitzel met een stuk Schwarzwälder Kirschtorte na. Dat wordt smullen!

Heilzame vakantie aan de Titisee

Op autovakantie niet te ver weg, maar wel in een compleet ander landschap? Ga dan op vakantie naar Titisee-Neustadt. Tijdens de autorit kijk je uit het raam en zie je hoe de heuvels steeds hoger en bosrijker worden. En op het mooiste punt, ben je in de stad Titisee-Neustadt aan de zuidelijke kant van het Zwarte Woud. Nog niet zeker? Check dan of je de wereldberoemde skischans ziet liggen. Als klap op de vuurpijl krijg je er de Titisee bij. Tijdens deze zonvakantie ga je hier volop zwemmen, varen, zeilen en surfen. En wist je dat: de lucht staat in Titisee-Neustadt bekend om zijn heilzame werking. Adem dus vooral goed in als je buiten bent! Of ga naar een wellnesscentrum en voel je als herboren.

Op ontdekkingstocht in het Zwarte Woud

Tijdens een actieve vakantie in Titisee-Neustadt wandel of mountainbike je over de heuvels van het Zwarte Woud. Voor het mooiste uitzicht ga je naar de Hochfirst, de hoogste heuvel van de omgeving. Tijdens je vakantie in Titisee-Neustadt niks missen van het spectaculaire Zwarte Woud? Volg dan de Mittelweg, die door de stad loopt. Deze 460 kilometer lange route gaat langs alle schoonheden van het Zwarte Woud. Kost dit te veel tijd? Pak dan gratis de bus of trein met de Konus Gästekarte die bij het appartement of hotel van TUI is inbegrepen.

Bekijk alle vakanties Titisee-Neustadt (2)