Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Titisee-Neustadt

Vakantie Titisee-Neustadt

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Baden-Württemberg
  4. Zwarte Woud
  5. Titisee-Neustadt

Naast een prachtige ligging aan het Titisee aan de zuidelijke kant van het Zwarte Woud, wordt Titisee-Neustadt geroemd om haar heilzame lucht. Heerlijk om te wandelen! En wie tijdens een vakantie in Titisee-Neustadt ook de 1190 meter hoge Hochfirst beklimt en van het spectaculaire uitzicht geniet, komt als herboren weer thuis.

Vakantie Titisee-Neustadt
Bekijk alle vakanties Titisee-Neustadt (1)

Appartement Titisee-Neustadt

Te midden van het heuvelachtige en bosrijke omgeving van het Zwarte Woud ligt het plaatsje Titisee- Neustadt. Het appartement van TUI, gelegen aan de noordelijke oever van de Titisee, ligt op nog geen dag rijden van Nederland en is dus een ideale bestemming voor een korte autovakantie of een weekendje weg. Op familievakantie met kinderen? Kinderen tot en met 6 jaar kunnen gratis mee op vakantie naar Titisee- Neustadt. Ook de Konus Gästekarte is altijd inbegrepen. Wel zo voordelig!

De grootste bezienswaardigheid van de Duitse stad in het zuidwesten van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is de Titisee zelf. Dit diepblauwemeer biedt het hele jaar door vertier. In de zomer kun je er heerlijk zwemmen en bootje varen, en in de winter – als het meer is dichtgevroren – kun je er op schaatsen.

Ook loop je vanuit het ruime appartement in Titisee-Neustadt zo naar het centrum van de stad waar tal van souvenirwinkeltjes de boventoon voeren. Wat te denken van een koekoeksklok als een typisch Schwarzwälder souvenir voor het thuisfront?

 

Heilzame vakantie aan de Titisee

Op autovakantie niet te ver weg, maar wel in een compleet ander landschap? Ga dan op vakantie naar Titisee-Neustadt. Tijdens de autorit kijk je uit het raam en zie je hoe de heuvels steeds hoger en bosrijker worden. En op het mooiste punt, ben je in de stad Titisee-Neustadt aan de zuidelijke kant van het Zwarte Woud. Nog niet zeker? Check dan of je de wereldberoemde skischans ziet liggen. Als klap op de vuurpijl krijg je er de Titisee bij. Tijdens deze zonvakantie ga je hier volop zwemmen, varen, zeilen en surfen. En wist je dat: de lucht staat in Titisee-Neustadt bekend om zijn heilzame werking. Adem dus vooral goed in als je buiten bent! Of ga naar een wellnesscentrum en voel je als herboren.

Op ontdekkingstocht in het Zwarte Woud

Tijdens een actieve vakantie in Titisee-Neustadt wandel of mountainbike je over de heuvels van het Zwarte Woud. Voor het mooiste uitzicht ga je naar de Hochfirst, de hoogste heuvel van de omgeving. Tijdens je vakantie in Titisee-Neustadt niks missen van het spectaculaire Zwarte Woud? Volg dan de Mittelweg, die door de stad loopt. Deze 460 kilometer lange route gaat langs alle schoonheden van het Zwarte Woud. Kost dit te veel tijd? Pak dan gratis de bus of trein met de Konus Gästekarte die bij het appartement of hotel van TUI is inbegrepen.

Bekijk alle vakanties Titisee-Neustadt (1)