Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Weissenhäuser Strand

Stap in de auto en zet koers naar het noorden van Duitsland voor een gezellige vakantie in Weissenhäuser Strand. Dit vakantiedorp ligt aan de Oostzeekust en biedt volop activiteiten. Na slechts 5 uur rijden sta je al op het witste zandstrand van Duitsland. De kids vermaken zich in het subtropisch zwemparadijs, terwijl je zelf ontspant met een goed boek. En uitstapjes? Die maak je bijvoorbeeld naar Hanzesteden als Kiel of Lübeck.

Vakantie Weissenhäuser Strand

In 5 uur naar Weissenhäuser Strand

Tijdens een vakantie in Weissenhäuser Strand ben je even helemaal weg. Toch ligt Nederland nog om de hoek. Deze badplaats in Noord-Duitsland is namelijk slechts 5 uur rijden met de auto. Weissenhäuser Strand is een vakantiedorp vol moderne gemakken aan de Oostzee. Het witste strand van heel Duitsland ligt voor de deur, net als de mooiste natuur en oude Hanzesteden. Dat wordt dus genieten voor de hele familie.

Familievakantie in Weissenhäuser Strand

Het vakantiepark van TUI in Weissenhäuser Strand is een droom voor families. Luier bijvoorbeeld op het zandstrand van Weissenhäuser terwijl de kinderen zandkastelen bouwen. Op het park zelf ontdekken de kids het indoor klimpark, een megagroot subtropisch zwembad en de langste waterglijbaan van de wereld. 's Avonds ga je lekker samen uit eten in een van de 5 restaurants of wat friet halen bij de snackbar. Je bent immers met vakantie!

Zeilboten en cultuur in Kiel en Lübeck

Naar leuke uitstapjes hoef je niet lang te zoeken tijdens de vakantie in Weissenhäuser Strand. Op minder dan een uur met de auto tref je namelijk de Hanzesteden Kiel en Lübeck. Kiel is de hoofdstad van de deelstaat Schleswig-Holstein en biedt jaarlijks onderdak aan de zeilregatta de Kieler Woche. Dit evenement is een aanrader om tijdens de vakantie te bezoeken. In Lübeck vind je juist middeleeuwse cultuur, zoals het centrum met zijn oude Burgtor-stadspoort en de Lübecker dom.