Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Castries

Vakantie Castries

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Hérault
  4. Languedoc & Roussillon
  5. Castries

Tijdens een vakantie in Castries wandel je door een decor van wijngaarden en statige kastelen. Dit Franse dorpje in de streek Languedoc en Roussillon barst van de historische bezienswaardigheden en authentieke details. De geplaveide straatjes en het Château de Castries zijn slechts enkele hoogtepunten. Bovendien is Castries een ideale uitvalsbasis voor een culturele dagtrip naar bijvoorbeeld Montpellier.

Vakantie Castries

Culturele zonvakantie in Castries

In de Franse regio Languedoc en Roussillon is het plaatsje Castries de ideale plek voor een zonvakantie met een cultureel randje. Vlakbij het dorpje bevindt zich het Château de Castries, een imposant kasteel uit de Renaissance met een prachtige kasteeltuin. Zeker een bezoekje waard. Maar er is tijdens je vakantie in Castries nog veel meer moois te ontdekken. Struin door de geplaveide straatjes en sta even stil bij de etalage van de lokale boulanger waar de geur van versgebakken brood je tegemoetkomt. Daar gaat je maag wel van knorren! Tijd om een gezellig restaurantje op te zoeken voor een uitgebreide lunch. Natuurlijk met een glaasje Franse wijn: dat hoort er toch een beetje bij op vakantie in Frankrijk. En daarna lekker uitbuiken aan het zwembad bij het hotel van TUI.

Een bezoek aan Montpellier

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie Castries ook een uitstapje maken naar Montpellier. Deze bruisende stad bevindt zich op slechts een half uurtje rijden van het hotel van TUI in Castries. Ideaal toch? Voor je het weet wandel je over de promenade Place Royale du Peyrou en sta je voor Montpellier's eigen Arc de Triomphe. Of neem een kijkje bij de Jardin des Plantes, de oudste botanische tuin van Frankrijk en een oase van rust vol weelderige planten en bloemen. C'est magnifique!