Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Doussard

Stel je voor... Een ontspannen vakantie in Zuid-Frankrijk in een adembenemend mooi decor van imposante bergen en groene alpenweides, dat is wat je te wachten staat tijdens een vakantie Doussard! Ga mountainbiken of wandelen bij de berg van La Sambuy en bewonder in Annecy het indrukwekkende Palais de l’Isle. En daarna lekker relaxen in de zon aan de oever van het meer van Annecy bij de camping van TUI.

Vakantie Doussard
  • Indrukwekkend Alpenlandschap
  • Aan de oevers van het Meer van Annecy
  • Mountainbiken en canyoning
  • Ontdek de sfeervolle hoofdstad Annecy
Bekijk alle vakanties Doussard (1)

Doussard: kamperen aan het meer van Annecy

Het authentieke Franse plaatsje Doussard in de Franse Alpen is een ideale uitvalsbasis voor zowel een actieve vakantie als een ontspannen zonvakantie. De natuur en het adembenemend mooie panorama van de bergen bij het meer van Annecy is op weinig plekken in Frankrijk zo mooi en ongerept als hier. Voor een ontspannen familievakantie met het hele gezin zit je helemaal goed op de camping van TUI pal aan het meer. Hier kunnen de kids zich uren vermaken in de speeltuin of bij het strandje aan het meer. En terwijl zij lekker rondspetteren, lees je op je gemak een boek en geniet je van de warme Franse zon op je huid.

Ontdek veelzijdig Annecy

Vakantiegangers die op zoek zijn naar een sportieve uitdaging hoeven zich tijdens een vakantie Doussard zeker niet te vervelen. Ga mountainbiken of maak een wandeltocht bij de imposante berg van la Sambuy. Het is even een flinke klim naar de top, maar eenmaal bovenaan word je beloond met een spectaculair uitzicht over het meer van Annecy en de kleinere dorpjes rondom het meer.

Voor een leuk cultureel uitstapje vanuit Doussard bezoek je Annecy. Hier vind je talloze historische en culturele bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Palais de l’Isle, een voormalige gevangenis op een eiland midden in de rivier Thiou. Tegenwoordig doet het paleis dienst als museum en vind je er tijdelijke tentoonstellingen over moderne kunst en een permanente tentoonstelling over de geschiedenis van Annecy.

Bekijk alle vakanties Doussard (1)