Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Pyreneeën

Tijdens een vakantie in de Pyreneeën ga je op avontuur in de meest zuidelijk gelegen bergen van Frankrijk. Trek de wandelschoenen aan en ontdek het Néouvielle natuurreservaat vanuit St. Lary. Je wandelt er dwars door dennenbossen langs bergmeren. Doe je aan wielrennen? Kom dan op vakantie in Lourdes, het wereldberoemde bedevaartsoord. Dit is dé uitvalsbasis om enkele routes uit de Tour de France te fietsen, een unieke ervaring.

Pyreneeën, paradijs voor actievelingen

Een vakantie in de Pyreneeën is geknipt voor actievelingen en natuurliefhebbers. Deze regio in het zuiden van Frankrijk bestaat namelijk uit ruige bergen, idyllische meren en uitgestrekte bossen. Vergeet de wandelschoenen dus niet. Dat geldt vooral als je met TUI overnacht in een 4 sterren appartement in St. Lary. Dwars door het dorp loopt de GR10. Wie van de Middellandse Zee naar de Atlantische Oceaan wil wandelen, neemt deze langeafstandswandelroute. Ook als je liever kortere wandelingen maakt, zit je in de Pyreneeën goed. St. Lary ligt namelijk midden in het Néouvielle natuurreservaat. Hier maak je beslist urenlange wandelingen door de dennenbossen.

Tourgekte in Lourdes

Altijd al eens de routes uit de Tour de France willen fietsen? Overweeg dan een hotel in Lourdes voor je vakantie in de Pyreneeën. Van hieruit ontdek je de mooiste routes over 'cols' en haarspeldbochten. Plus: onderweg heb je ook nog eens de mooiste uitzichten over de groene bossen. Rustdagje tussendoor? Ga ontspannen in de wellness van het hotel en wandel daarna eens door Lourdes. Het bedevaartsoord is wereldberoemd dankzij de Heiligdommen. Centraal punt is de Grot van Massabielle, waar in 1858 de Heilige Maagd Maria aan Bernadette Soubirious zou zijn verschenen. Deze bijzondere trekpleister geeft je vakantie zeker een spiritueel tintje.

Bekijk alle vakanties Pyreneeën (3)