Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie St. Hilaire de Riez

Tijdens een vakantie in St. Hilaire de Riez heb je volop tijd voor het gezin. Deze rustige badplaats ligt aan de Atlantische Kust in het Franse departement Vendée. Via pijnboombossen en duinen loop je in een paar minuten naar het zandstrand van Salins, waar je met de kinderen zandkastelen bouwt. Zin in een daguitstapje? Ga bijvoorbeeld naar waterpark Atlantic Toboggan, de verrassende stad Nantes of het attractiepark Puy du Fou.

Vakantie St. Hilaire de Riez

Thuis in St. Hilaire de Riez

Zoek je een rustige bestemming waar de hele familie zich thuis voelt? Kom dan op vakantie naar St. Hilaire de Riez. Deze badplaats vind je aan de Atlantische Kust in Frankrijk, in het Franse departement Vendée. Je verblijft met TUI op een camping of kleinschalig vakantiepark buiten het dorp. Om op het zand van Plage des Salins te komen, hoef je maar een klein stukje door een pijnbomenbos en de duinen te lopen. Rol de handdoek hier maar uit, geef de kinderen de emmertjes en schepjes mee en ga samen genieten...

IJsjes eten in St. Hiliare de Riez

In de omgeving van St. Hilaire de Riez is genoeg te ontdekken. Zo ligt het kleinschalige waterpark Atlantic Toboggan om de hoek van de camping. Je kunt er zo op de fiets heen. Wat verder weg vind je het dorp St. Hilaire de Riez, op maar 15 minuten rijden met de auto. Hoewel het klein is, heeft St. Hilaire de Riez alles wat je nodig hebt. In het centrum bij de zee vind je wat winkels, supermarkten en restaurants. En met een ijsje in de hand is het aan de Promenade de la Mer echt genieten.

Uitjes naar Nantes en Puy du Fou

Zin in een uitstapje? Rijd dan tijdens je vakantie in St. Hilaire de Riez naar Nantes of het themapark Puy du Fou. Beide bestemmingen liggen op ongeveer 1,5 uur. Nantes was een industriële havenstad, dat langzaam verandert in een hippe trekpleister. Vooral het Île de Nantes in de Loire is verrassend. Hier zitten trendy boetieks, bars en restaurants in loodsen en zie je overal kunstwerken. Puy du Fou is een attractiepark van formaat. Spectaculaire shows nemen je mee naar gladiatorengevechten en het riddertijdperk.