Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Varreddes

Tijdens een vakantie in Varreddes kun je bijna de Eiffeltoren zien, want Parijs ligt hier om de hoek. In Varreddes merk je daar niets van. Dit kleine dorp vind je in de regio Île-de-France, midden in het groen. Een fijne omgeving om per fiets te verkennen. Zijn de kinderen mee? Trakteer ze dan op een uitje naar Parc Astérix. Wil je ook nog verantwoord cultuur snuiven? Laat je dan eens verrassen door de stad Meaux aan de Marne.

Vakantie Varreddes

Oase van rust in Varreddes

Boek een vakantie naar Varreddes en ontdek een toplocatie voor een verblijf met het hele gezin. Varreddes is een piepklein dorp in de regio Île-de-France, dat op een uur ten oosten van Parijs ligt. Je verblijft er op een camping buiten het dorp. Direct voor de deur stroomt de Marne-rivier en als je hier om je heen kijkt zie je vooral veel groen. Een fantastisch landschap om al fietsend te verkennen. Gelukkig kun je fietsen huren bij de camping, dus je eigen stalen ros hoeft niet eens mee naar Frankrijk.

Bezoek Disneyland én Parc Astérix

De beroemde pretparken maken Varreddes zeer geschikt voor een familievakantie. Zo kunnen de kinderen hun favoriete Disney-helden ontmoeten in Disneyland Parijs. Koop dan wel alvast toegangskaarten bij de receptie van de camping, dat scheelt wachten in de rij. Maar ook Parc Astérix is een aanrader. Dit ligt op een klein uur rijden van Varreddes. Na een dag tussen ruim 40 attracties voel je je een stoere Galliër die elke uitdaging aan kan. Zelfs een maaltijd koken op de camping is nu een peulenschil.

Cultuur snuiven in Meaux

Wie cultuur wil snuiven kan tijdens de vakantie in Varreddes alle highlights van Parijs af: de Eiffeltoren, het Louvre Museum en de Champs-Élysées... Maar laat je ook eens verrassen door de culturele stad Meaux. Deze bereik je in 10 minuten met de auto vanaf Varreddes. Loop een rondje door het middeleeuwse centrum voor je de bezienswaardigheden van de stad gaat bekijken. Must-sees zijn de gotische kathedraal van Saint Etienne, het naastgelegen bisschoppelijk paleis en de bijbehorende Franse tuin van Bossuet.