Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Bellamonte

Kom kamperen in de Dolomieten en boek een vakantie naar Bellamonte. Dit mooie chaletdorp ligt midden in de Fiemme-vallei in Noord-Italië. Niemand hoeft zich hier te vervelen. De kinderen ravotten naar hartelust bij de animatie, terwijl je zelf geniet van wat welverdiende rust. Zoek ook eens het avontuur op in het natuurpark Paneveggio Pale di San Martino. Het is er ongerept, groen en bergachtig, de ideale omgeving voor een wandeling.

Vakantie Bellamonte

Familievakantie in Bellamonte

Neem de hele familie mee voor een vakantie naar Bellamonte. Dit kleine bergdorp vind je in de regio Trentino, in het noorden van Italië. De omringende Dolomieten zijn dé trekpleister van het chaletdorp in de Fiemme-vallei. Je verblijft er met TUI op een kindvriendelijke camping met zwembad, animatie en diverse sportfaciliteiten. Zo geniet je zelf van rust en ruimte.... Ook buiten de camping is meer dan genoeg te doen, want de inbegrepen FiemmEmotion Plus gastenkaart geeft gratis toegang tot onder meer musea en excursies.

Te voet door de Dolomieten

Bellamonte is het ideale startpunt voor activiteiten in de natuur. Van fietsen en bergbeklimmen tot kanoën en raften: elke vakantiedag is weer een nieuw avontuur. Ga ook zeker eens op verkenningstocht in het natuurpark Paneveggio Pale di San Martino. Je rijdt er tijdens deze vakantie in Bellamonte binnen 10 minuten heen. 2.700 hectare bos, bergmeren, groene Alpenweiden en ruige rotsen vormen het perfecte decor voor een wandeltocht of twee. Tip: vanuit het dorp Paneveggio vertrekken diverse wandelroutes, van eenvoudig tot zeer uitdagend.