NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Marina Julia

In de Italiaanse badplaats Marina Julia kun je niet alleen heerlijk luieren op het strand aan de Baai van Triëst, maar ook allerlei uitstapjes maken. Tijdens een vakantie in Marina Julia verblijf je op een luxe camping aan het strand. Maar ook nabij het natuurpark Foce dell'Isonzo waar je wilde paarden kunt zien grazen. En in de sfeervolle en historische havenstad Triëst proef je van de lekkerste koffie.

Luieren op het strand van Marina Julia

Zonnen aan de Adriatische Zee afwisselen met het bekijken van historische bezienswaardigheden doe je tijdens een vakantie Marina Julia. Deze badplaats ligt aan de Venetiaanse Rivièra nabij de havenstad Triëst. De luxe 4 sterren camping van TUI staat direct aan het strand van Marina Julia en biedt uitzicht op het diepblauwe water in de baai van Triëst. Met luieren onder de zon, zandkastelen bouwen en zwemmen in de baai kom je de dagen wel door. En anders biedt het zwembad met hoge duiktoren uitkomst. Omdat Marina Julia aan het natuurpark Riserva Naturale della Foce dell'Isonzo ligt kun je ook de natuur in duiken en wilde paarden zien grazen langs de lagunes van dit park.

Cultuur proeven in sfeervol Triëst

Toe aan een cultureel dagje uit tijdens een vakantie in Marina Julia? Op zo'n driekwartier rijden van de camping van TUI ligt de schilderachtige havenstad Triëst. Indrukwekkende kerken, gezellige pleinen en een sfeervolle haven geven Triëst zijn gezicht. Om het Romeinse amfitheater midden in de stad niet te vergeten. Cultuurliefhebbers zullen ogen tekort komen in Triëst. Maar in Triëst kun je ook letterlijk proeven van de cultuur. De stad wordt gezien als dé bakermat van de Italiaanse koffiecultuur. Op het Piazza dell’Unità, een van Europa's grootste pleinen aan zee, kun je op één van de terrassen proeven van een heerlijke cappuccino. Een romige laag melkschuim en een scheut amaretto er bij en genieten maar.

Bekijk alle vakanties Marina Julia (1)