Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Castelldefels

Zonaanbidders opgelet! Aan de Costa Dorada vind je de Spaanse badplaats Castelldefels, dat gesierd wordt door een gouden zandstrand dat maar liefst 5 kilometer lang is. Met temperaturen van gemiddeld 25 graden het hele jaar door is dit een prima plek voor een winterzonbestemming of zomervakantie. Op excursie tijdens een vakantie in Castelldefels? Maak dan een wandeling door het karstlandschap van het Nationaal Park del Garraf.

Vakantie Castelldefels

Het gouden zandstrand van Castelldefels

Reis met eigen vervoer in circa 14 uur naar Castelldefels en laat het Spaanse zonnetje zijn werk doen. Deze badplaats in Catalonië ligt aan de Costa Dorada en is een residentiële buitenwijk van Barcelona. Je kunt hier het hele jaar door volop genieten van het warme klimaat. Gemiddeld wordt het hier zo'n 25 graden, waardoor dit de ideale plek is voor een zomervakantie of winterzonbestemming. Alle hotels van TUI zijn ook vlak bij het strand gelegen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Hop, zo met je slippers het Platja de Castelldefels op!

Het karstlandschap van Nationaal Park del Garraf

Wie tijdens een vakantie in Castelldefels een excursie wil maken in de directe omgeving, kan een bezoek brengen aan het Nationaal Park del Garraf, een van de mooiste natuurgebieden van de Costa Dorada. Je vindt hier een bijzonder karstlandschap met ravijnen, grotten en kloven. Ook vind je hier verschillende dieren, waaronder wilde zwijnen, konijnen, kwartels en diverse roofvogels. Met een beetje geluk schiet je hier een mooi kiekje voor het fotoalbum.