Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Illetas

Cannes, maar dan in Spanje? Wie bij TUI een vakantie naar Illetas boekt, kan in luxe genieten in deze mondaine badplaats in het zuiden van het eiland Mallorca. Bewonder de dure jachten vanaf het Playa de Illetas aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Na een dagje winkelen in de chique kledingzaken. Of kijk in de nabijgelegen eilandhoofdstad Palma de Mallorca je ogen uit bij kathedraal la Seu, voordat je in een luxe hotel van paella geniet.

Vakantie Illetas

Luxe vakantie in Illetas

Welkom in Illetas: de meest stijlvolle en luxe badplaats van het Spaanse eiland Mallorca. Tijdens een vakantie in Illetas begint de luxe al in een van de hotels van TUI, met maar liefst 4 sterren en een ligging niet ver van het Playa de Illetas zandstrand aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Waar je de hele vakantie in Spanje lang dure jachten kunt spotten. En ook het centrum van het mondaine plaatsje doet denken aan plaatsen als Cannes en Monte Carlo. Hier kun je namelijk naar hartenlust shoppen in de chique kledingzaken, voordat je terug in het hotel neerstrijkt in het restaurant voor een overheerlijke paella met uizicht op zee.

Dagtrip naar hoofdstad Palma

Tijdens een vakantie in Illetas verblijf je vlak bij de hoofstad van Mallorca en de Balearen: Palma de Mallorca. Een dagtrip naar Palma, vol historische bezienswaardigheden, kan dan ook eigenlijk niet ontbreken. Breng een bezoek aan het Palau March: het mooiste museum van Palma. Hier vind je behalve een indrukwekkende kunstcollectie, met onder andere een beeld van Rodin, ook een adembenemend uitzicht over de stad vanaf de buitenplaats van het museum. Of kom even bij van alle indrukken die je hebt opgedaan in het Parc de la Mar: een rustige plek vlak bij de oude kathedraal La Seu in het hart van de stad.