Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Saadiyat

Al wel eens aan een vakantie in Abu Dhabi gedacht? Het eiland Saadiyat is een ideale zonbestemming te noemen met een 5 sterren hotel direct aan het privéstrand. Tijdens een vakantie Saadiyat bestaan je stranddagen niet alleen uit relaxen op een ligbed en een duik in de Perzische golf, ook is een yogales in de ochtend en een middag op de surfplank mogelijk. Bezoek in Saadiyat ook het cultureel centrum met musea en de indrukwekkende Sjeik Zayed moskee.

Vakantie Saadiyat

Luxe vakantie in Saadiyat

Op het eiland Saadiyat, dat voor de kust van Abu Dhabi ligt, word je omgeven door luxe. Door de heerlijke temperatuur en de prachtige stranden van de Perzische Golf voor de deur beleef je het hele jaar door een ontspannen zonvakantie in Saadiyat. Op Saadiyat Beach geniet je niet alleen van de azuurblauwe zee, ook kun je deelnemen aan een yogales op het strand of een middag de golven trotseren op de surfplank. Na een duik in de Perzische Golf kun je een balletje slaan op de golfbaan want Saaidyat Beach Golf Club ligt naast het luxe hotel van TUI.

Het culturele centrum van Abu Dhabi

Saadiyat wordt ook wel het culturele centrum van Abu Dhabi genoemd. Sommige musea zijn nog in aanbouw, maar de dependance van het Louvre is in ieder geval geopend. Daarnaast is een bezoekje aan de Sjeik Zayed moskee indrukwekkend. De grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten is dagelijks geopend voor toeristen. Neem een kijkje en ontdek de Mongoolse en Arabische invloeden, wit marmer met bladgoud en het grootste handgeweven tapijt en de grootste kroonluchter ter wereld. Na een actieve dag sightseeing in Abu Dhabi rust je in Saadiyat heerlijk uit aan het zwembad van het 5 sterren hotel van TUI.