Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Hollywood

Vakantie Hollywood

  1. Vakantie
  2. Verenigde Staten
  3. Florida
  4. Hollywood

Hollywood staat dan wel bekend om de filmsterren, het is ook de naam van een stad in 'Sunshine State' Florida. Boek bij TUI een vakantie in Hollywood en je reist af naar deze stad die tussen Miami en Fort Lauderdale in ligt. Geniet tijdens een zonvakantie van het 10 kilometer lange, kindvriendelijke strand of ga de locals al joggend achterna op de Hollywood Beach Boardwalk. Toe aan avontuur? Spot alligators in de Everglades.

Vakantie Hollywood
  • De 'Sunshine State' van de VS
Bekijk alle vakanties Hollywood (1)
  • Last Minute
  • Voordelig

Last minute Hollywood

Droomt u van brede, witte zandstranden in een levendige Amerikaanse kustplaats? Welk jaargetijde het ook is, tijdens een Last Minute Hollywood kun je het hele jaar door zonnebaden in de ‘Sunshine State’ Florida. Vanuit het 4 sterren hotel van TUI sta je binnen de kortste keren op het strand of op de boardwalk met een fruitcocktail turend over de turquoise Atlantische Oceaan. Of neem een kleedje en lunch mee en stap in de Hollywood Trolley voor een bezoek aan ArtsPark Downtown. Romantisch, zo’n picknick naast het dansende water van de Millennium Springs fontein. Ook na zonsondergang is er in Hollywood nog van alles te doen. In de ‘Passion Nightclub’ bijvoorbeeld, waar er wordt gedanst tot in de late uurtjes. Of geniet van live muziek in ‘Piano Hollywood’.

Bekijk alle Last Minutes Hollywood (1)

Goedkope vakantie Hollywood

Droomt u van zonnebaden in de Amerikaanse 'Sunshine State', maar dan wel zo voordelig mogelijk? Tijdens een goedkope vakantie in Hollywood is er ook zonder stapels geld mee te hoeven nemen van alles te beleven. Om te beginnen het strand, want je verblijft natuurlijk niet voor niets aan de Atlantische kust van Florida. Vanaf een hotel van TUI wandel je zo het paradijselijke Hollywood Beach op. Hier kun je tijdens een zonvakantie kosteloos van het fijne witte zand en de palmbomen genieten. Om de kilometerslange gezellige Boardwalk en het turquoise zeewater niet te vergeten.

Zin om het centrum van Hollywood te verkennen? Voor maar $1 per persoon kun je met de Hollywood Trolley zelf kiezen waar je uitstapt. Bewonder bijvoorbeeld de prachtige muurschilderingen van het 'Downtown Hollywood Mural Project'. Of blijf lekker lang in de trolley zitten, voor een voordelige tour door de stad. Kunt u niet wachten en wilt u vast boeken voor volgend jaar? Profiteer dan van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Bovendien kun je een strandvakantie naar Florida gerust buiten het seizoen boeken, want hier schijnt ook in de winter de zon volop.

Bekijk alle voordelige vakanties Hollywood (1)

Een zonvakantie in Hollywood

Zeg Hollywood en denk je vast automatisch aan filmsterren, dure auto's en nog duurdere huizen. Maar wist je dat Hollywood ook de naam van een stad in 'Sunshine State' Florida is? Ideaal voor een zonvakantie. Wie bij TUI een vakantie in Hollywood boekt zal dan ook afreizen naar deze stad die tussen Miami en Fort Lauderdale in ligt. Hollywood in Florida staat vooral bekend om het 10 kilometer lange zandstrand dat dankzij de Blauwe Vlag erg kindvriendelijk is. Het 4 sterren hotel van TUI ligt op loopafstand van het parelwitte strand waardoor je elke dag extra vitamine D kunt op doen. Bouw tijdens een familievakantie een zandkasteel of neem een verkoelende plons in het turquoise gekleurde water van de Atlantische Oceaan.

Joggen over de Hollywood Beach Boardwalk

Tijdens een vakantie in Hollywood kun je de 'American way of life' bekend uit de films zelf beleven. Langs het strand van Hollywood loopt de 5 kilometer lange Hollywood Beach Boardwalk. Deze promenade is vooral in de ochtenduren het domein van skeelers, joggers en fietsers. Neem je eigen hardloopschoenen mee en loop de locals achterna voor een goed begin van de dag. Na afloop kun je plaatsnemen bij een van de restaurants op de palmenpromenade en genieten van een American breakfast bestaande uit pannenkoeken en koffie. 

Alligators spotten in de Everglades

Wie na het boeken van een vakantie in Hollywood meteen een huurauto reserveert kan alle kanten op. Binnen een uur rijden sta je bij de beroemde stranden van Miami Beach en Fort Lauderdale. Meer een natuurliefhebber? Zet vanuit het luxe hotel in Hollywood dan eens koers naar het Everglades National Park. Dit moerasgebied is wereldberoemd vanwege de grote populatie alligators die hier leeft. Stap tijdens een actieve vakantie in Hollywood aan boord van een airboat en bewonder de alligators in de Everglades. Je kunt er ook voor kiezen om onder leiding van een ranger een route te fietsen of wandelen en zo de alligators, schildpadden en vogels op een andere manier te bekijken. 

Bekijk alle vakanties Hollywood (1)