Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiepark Limburg

Op vakantie met eigen auto in eigen land, dat is toch ideaal? Ga daarom voor een vakantie in een vakantiepark in het bourgondische Limburg. Maak je hoofd leeg tijdens een wandeling langs heidevelden en rivierduinen in Nationaal Park de Maasduinen. Ga met de kids op avontuur in Toverland of ga cultuur snuiven en klim tot de top van de 80 meter hoge Sint Janskerk. Wat een uitzicht!  Je ontdek het allemaal vanaf je eigen vakantiehuis op een vakantiepark in Limburg. 

Vakantiepark Limburg
Vakantieparken Limburg (9)

Word één met de natuur in Nationaal Park De Maasduinen

Voor de wandelaars is een vakantiepark in Limburg dé ideale uitvalsbasis om de Nederlandse natuur te voet te ontdekken. Vanuit je privé vakantiehuis op het vakantiepark in Arcen loop je zo naar de meest mooie natuurgebieden. Volg eens een wandelroute door Nationaal Park De Maasduinen. Neem de natuur in je op en geniet van het uitzicht over heidevelden, hoge rivierduinen en talrijke vennen. Wil je Limburg van bovenaf bekijken? Ga dan voor een wandeling naar de bijna 200 meter hoge heuvel de Sint Pietersberg. En misschien spot je vanaf daar je vakantiepark in Maastricht nog wel. 

Ga op avontuur in Toverland of de dierentuin

Als je de kids een avontuurlijke ervaring wil laten beleven op vakantie, neem ze dan mee naar attractiepark Toverland. Stap ’s ochtends in je eigen auto op weg naar deze droomwereld. Vanaf het vakantiepark in het Limburgse Belfeld ben je er al na 30 minuten rijden. In deze magische lijkt het voor de kinderen alsof ze in een droom zijn beland. Vliegen in de Fenix achtbaan of rondneuzen in het Limburgse tropische havenstadje Port Laguna, in Toverland is alles mogelijk. Of ga een dagje naar GaiaZOO in Kerkrade. Vanaf het vakantiepark in Maastricht sta je na 30 minuten rijden al oog in oog met dinosaurussen in het dino speelpark en bewonder je andere diersoorten.

Maastricht bekijken op 80 meter hoogte

Verblijf je liever in een levendige omgeving? Kies er dan voor om te verblijven in een vakantiepark in Limburg in de bourgondische stad Maastricht. Vanuit je bungalow ben je in 15 minuten rijden op het Vrijthof in de binnenstad. Bezoek voor je dagelijkse dosis aan cultuur hier de historische Sint Janskerk. En als je houdt van hoogtes, twijfel dan niet en beklim de 80 meter hoge kerk. Vanuit daar heb je een goed beeld van wat je de rest van de dag zou kunnen doen. Zin in een shoptrip? Bezoek dan de Grote Straat om de leukste boetiekjes leeg te kopen. En als je je handen vol hebt aan tassen, neem dan een pauze op het Onze Lieve Vrouweplein voor een kopje koffie en natuurlijk een stuk Limburgse vlaai. 

Vakantieparken Limburg (9)