Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie

TUI SENSATORI

TUI SENSATORI ademt klasse, luxe en exclusiviteit met chique kamers, design en privé stranden. De resorts hebben ruime kamers met grote bedden. Je ontwaakt in alle rust en na het ontbijt, op een beschut plekje met een fenomenaal uitzicht op zee, ga je naar een yogaklasje in de duinen. Je leest een boek aan het zwembad en dineert ’s avonds in een voortreffelijk à la carte restaurant. Zomaar een dagje SENSATORI….

Alle TUI SENSATORI hotels
Luxe, klasse en elegantie
  • Exquise diners samengesteld door top chefs
  • Entertainment op hoog niveau
  • Privé stranden
  • Aparte zones voor gezinnen met kinderen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

,-
TUI SENSATORI - Luxe, klasse en elegantie
"Zeer mooi en chique hotel. Naast het lopend buffet zijn er 3 restaurants waar je à la carte kan eten."

SENSATORI wordt geboekt door:

Koppels 61%
Gezin met kinderen30%
Groep vrienden7%
Reizigers alleen2%
TUI SENSATORI - Luxe, klasse en elegantie

Chique hotels met wow-effect

De filosofie van TUI SENSATORI is simpel: ze bezorgen hun gasten de hele vakantie een wow-gevoel. Dat zit in kleine dingen, zoals uitgerust wakker worden dankzij een uitgebreid kussenmenu. Het uitzicht op het strand vanaf een ligbed met dik matras, de meer dan geweldige keuken… TUI SENSATORI prikkelt al jouw zintuigen.

TUI SENSATORI - Luxe, klasse en elegantie

Kies zelf: luxe op maat

Luxe... Voor de een is dat het recept doorgeven van jouw favoriete cocktail. Voor de ander ’s ochtends op het strand rennen met een personal trainer. Bij TUI SENSATORI is luxe kiezen wat voor jou luxe is. Van ontspannende massage tot privé yogales. Geen wens is teveel.

Bekijk alle TUI SENSATORI hotels

TUI SENSATORI - Luxe, klasse en elegantie

Gastronomie van topkoks

Bij vakantie hoort lekker eten. Daarom serveren ze bij TUI SENSATORI alleen het neusje van de zalm. De menu’s zijn samengesteld door topkoks. Verfijnde elf-gangenmenu’s, maar ook perfecte hamburgers. Alles is in balans!

"Dit hotel weet wat vakantiegangers willen; verwennerij ten top"
TUI SENSATORI - Luxe, klasse en elegantie

Voor de kinderen

Bij TUI SENSATORI zijn aparte zones voor gezinnen en voor stelletjes. De kinderen kunnen dus best een dagje lekker druk zijn en optimaal genieten van het zwembad. TUI SENSATORI is daarom ook zeker heel geschikt voor gezinnen met kinderen.