COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

TUI SENSATORI

TUI SENSATORI ademt klasse, luxe en exclusiviteit met chique kamers, design en privé stranden. De resorts hebben ruime kamers met grote bedden. Je ontwaakt in alle rust en na het ontbijt, op een beschut plekje met een fenomenaal uitzicht op zee, ga je naar een yogaklasje in de duinen. Je leest een boek aan het zwembad en dineert ’s avonds in een voortreffelijk à la carte restaurant. Zomaar een dagje SENSATORI….

Bekijk TUI SENSATORI vakanties

Ultraluxe vakanties

Als je van exclusiviteit en luxe houdt dan ben je bij TUI SENSATORI aan het juiste adres. De hotels ademen weelde en perfectie. Van perfecte designkamers tot exquise diners in de à la carte restaurants samengesteld door top chefs. De hotels staan op prachtige locaties aan het strand en het entertainment 's avonds is op theater niveau. Luxe zit bijvoorbeeld ook in de afstand tussen de ligbedden aan het zwembad. Verder kun je een perfect kussen kiezen uit een uitgebreid kussenmenu... en morgen gezond weer op. De filosofie van TUI SENSATORI is simpel: gasten een wow-gevoel bezorgen. Dat zit in kleine dingen, zoals het uitzicht op het strand vanaf een ligbed met dik matras.

  • Exquise diners samengesteld door chefs
  • Entertainment op hoog niveau
  • Privé stranden
  • Aparte zones voor gezinnen met kinderen
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

"Zeer mooi en chique hotel. Naast het lopend buffet zijn er 3 restaurants waar je à la carte kan eten."

SENSATORI wordt geboekt door:

Koppels 61%
Gezin met kinderen 30%
Groep vrienden 7%
Reizigers alleen 2%

Gastronomie van topkoks

Bij vakantie hoort lekker eten. Daarom serveren ze bij TUI SENSATORI alleen het neusje van de zalm. De menu’s zijn samengesteld door topkoks. Verfijnde elf-gangenmenu’s, maar ook perfecte hamburgers. Alles is in balans!

Bekijk TUI SENSATORI vakanties

Voor de kinderen

Bij TUI SENSATORI zijn aparte zones voor gezinnen en voor stelletjes. De kinderen kunnen dus best een dagje lekker druk zijn en optimaal genieten van het zwembad. TUI SENSATORI is daarom ook zeker heel geschikt voor gezinnen met kinderen.

Bekijk TUI SENSATORI vakanties

Kies zelf: luxe op maat

Luxe... Voor de een is dat het recept doorgeven van jouw favoriete cocktail. Voor de ander ’s ochtends op het strand rennen met een personal trainer. Bij TUI SENSATORI is luxe kiezen wat voor jou luxe is. Van ontspannende massage tot privé yogales. Geen wens is teveel.

Bekijk TUI SENSATORI vakanties

Chique hotels met wow-effect

De filosofie van TUI SENSATORI is simpel: ze bezorgen hun gasten de hele vakantie een wow-gevoel. Dat zit in kleine dingen, zoals uitgerust wakker worden dankzij een uitgebreid kussenmenu. Het uitzicht op het strand vanaf een ligbed met dik matras, de meer dan geweldige keuken… TUI SENSATORI prikkelt al jouw zintuigen.