Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Al voordat het zomer is in Nederland genieten van een bruine tint? Ontvlucht het wisselvallige weer en boek bij TUI een goedkope stedentrip in april. Verblijf tijdens deze stedentrip in het hart van een van de zonnige Spaanse steden zoals Barcelona en Valencia. Of ervaar in april al zomerse temperaturen tijdens een lang weekend in de sfeervolle stad Lissabon.

Een stedentrip vol zonnestralen in april

Zit je midden in de voorjaarszon aan de tapas in wereldstad Barcelona of reis je door de smalle straatjes van Lissabon met tramlijn 28? Kies voor een goedkope stedentrip in april en ontvlucht het wisselvallige weer in Nederland. Zo heb je als de zomer eenmaal aanbreekt al een mooi kleurtje te pakken. Wat zijn nu de beste steden voor een citytrip in het voorjaar? Zoek je een combinatie van cultuursnuiven en een dagje strand? Vlieg dan met TUI voordelig naar Spaanse steden zoals Barcelona, Valencia of Malaga. Vanuit het luxe hotel of voordelige appartement sta je zo in de pittoreske steegjes van de desbetreffende stad. Of kies voor een bourgondisch weekendje weg in april en vlieg naar een van de Portugese steden waar de wijn rijkelijk vloeit zoals Porto en Lissabon. Santé op een zonnige stedentrip april!

Zomers weer in april

Natuurlijk wil niemand regen tijdens een citytrip in april. Toch doet april wat hij wil en kan het ook in Europese steden nog wel eens regenen. Wil je echt verzekerd zijn van een overvloed aan zonneschijn? Laat TUI je dan brengen naar het indrukwekkende Rome en het kan hier in april al zomers warm zijn. Laat je op TUI.nl inspireren voor een zalige stedentrip in april en kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen.

Bekijk ook eens

Last Minute april

  • Uitgebreid aanbod
  • Binnen en buiten Europa
  • Goedkope Last Minutes
Lees meer

Stedentrip met de trein

  • Kies voor 1e of 2e klasse
  • Vertrektijd naar keuze
  • Weekendje weg met de trein
Lees meer