Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

De kerstsfeer proeven in het buitenland? Dat kan tijdens een stedentrip in december bij TUI. Ervaar hoe andere steden naar kerst toe leven en laat je verwonderen door alle lichtjes en versieringen. Vlieg bijvoorbeeld tijdens een citytrip in december naar ‘the Big Apple’ New York en waan je in een waar kerstparadijs. Breng een bezoek aan de gezellige kerstmarkten in Berlijn. Of verken de versierde straten van Londen tijdens een stedentrip in december.

Waarheen in december?

Kerstsferen in december

Breng jezelf in hogere (kerst)sferen tijdens een citytrip in december. Vlieg bijvoorbeeld met TUI naar New York en ervaar hoe uitbundig en uitgebreid de Amerikanen kerst vieren. In december staat ‘the Big Apple’ bol van versieringen en lichtjes. Bind de schaatsen maar onder, want op de ijsbaan bij het Rockefeller Centre kun je schaatsen onder een megagrote kerstboom. Ongetwijfeld een unieke ervaring. Ook dichterbij huis proef je van unieke kerstsferen. Slenter, tussen al het sightseeing door, over de gezellige kerstmarkten in Berlijn en nip van een warme Glühwein. Of kies tijdens een weekendje weg december voor Londen. Laat je verwonderen door alle lichtjes op het Piccadilly Circus alvorens je de majestueuze Big Ben aanschouwt.

Kerst en zon in december

Tijdens een weekendje weg in december kerst en zon combineren? Laat TUI je dan brengen naar het Spaanse Valencia. In deze stad kunnen de temperaturen in december oplopen tot circa 20 graden en dat terwijl de hele stad in kerststijl is. Zo kun je toch genieten van de kerstsfeer en tegelijkertijd wat zonnestralen meepakken. Liever even helemaal weg uit de kerstsfeer en tot rust komen in de zon? Vlieg dan met TUI naar Dubai en verblijf in een luxe hotel waar je ongestoord kunt genieten van zon, zee en strand.