Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Voor de drukte van het hoogseizoen losbarst kun je tijdens een stedentrip juni in alle rust een stad naar keuze bezoeken. Zo kun je de bezienswaardigheden rustig in je opnemen zonder dat massa’s mensen zich op staan te dringen. Vlieg bijvoorbeeld met TUI naar Boedapest en relax in een van de thermale baden of ontdek de ‘stad van de liefde’ Parijs tijdens een weekendje weg juni. Welke stad het ook wordt, een stedentrip in juni met TUI tovert een smile op je gezicht.

Waarheen op stedentrip in juni?

Citytrip juni: rust en aangename temperaturen

Pak je tas maar vast in voor een stedentrip naar de leukste steden in juni! Voordat massa’s toeristen hun weg weer weten te vinden naar de Europese steden, kun je in juni optimaal in alle rust genieten van alle bezienswaardigheden. Een lekkere bijkomstigheid is dat het in juni nog niet zo heet is als in juli en augustus. Je geniet dus in alle rust én in aangename temperaturen optimaal van een weekendje weg in juni met TUI. Stap in het vliegtuig naar bijvoorbeeld het sprookjesachtige Boedapest waar je kunt relaxen in thermale baden. Of pak de auto naar ‘de stad van de liefde’ Parijs. Beklim de Eiffeltoren en geniet van een romantisch uitzicht over de stad.

Alles is mogelijk tijdens een stedentrip in juni

Waar je ook naar toe wilt, dankzij het brede aanbod op TUI.nl is alles mogelijk tijdens een stedentrip in juni. Kies je voor tapas eten in de wijk La Latina in Madrid of voor een goedkope stedentrip juni met de auto dichtbij huis? Steden als Hamburg in Duitsland en Antwerpen in België zijn prima te bereiken per auto. Check bijvoorbeeld in bij een luxe hotel in het centrum van Antwerpen. Ervaar het echte vakantiegevoel terwijl je door historische straten vol authentieke panden slentert. Een stedentrip bij TUI, ongeacht de bestemming, tovert een smile op je gezicht!