Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

De donkere dagen, verlichte straten en kale bomen zorgen in veel Europese steden voor een charmante sfeer in november. Shop alvast voor kerstcadeaus tijdens een stedentrip november in het sfeervolle Brugge in België. Bezoek het ‘Florence van Polen’, Krakau en laat je verwonderen door het koninklijk paleis. Of zoek tijdens een weekendje weg november toch nog de zon op in het Spaanse Malaga. Met een citytrip november kun je alle kanten op.

Waarheen in november?

Charmante stedentrip november

Een weekendje weg in november is dé ideale manier om de charmante sfeer van deze maand optimaal te beleven. Slenter bijvoorbeeld door de sfeervolle verlichte straten van Brugge en shop alvast voor de eerste kerstaankopen in een van de versierde winkels. Bezoek het ‘Florence van Polen’, Krakau en laat je verwonderen door het mystieke kleurenpalet in en rondom het koninklijk paleis op de heuvel Wawel. Of wat dacht je van een stedentrip in november naar Reykjavik in IJsland? Ga op jacht naar het unieke noorderlicht en neem een duik in het warme water van de blue lagoon tijdens een koude novemberdag om je op te warmen.

Zonnestralen vangen in november

Een citytrip in november leent zich ook uitstekend om nog even de laatste zonnestralen te vangen voordat koning winter toeslaat. Voorzie jezelf bijvoorbeeld nog even snel van een kleurtje tijdens een aantal dagen in het Spaanse Malaga. Geniet van een aangenaam herfstzonnetje op het goudgele Playa la Malagueta of met een sangria op een van de terrassen in het historische centrum van Malaga. Op TUI.nl vind je een breed aanbod voor een goedkope stedentrip november naar de zon. Zo vlieg je bijvoorbeeld voordelig met TUI naar een comfortabel hotel in Lissabon. Neem je zonnebril maar mee, deze heb je namelijk wel nodig om de bezienswaardigheden van de stad op zeven heuvels goed te kunnen bekijken. Eet je binnenkort een Belgische wafel in Brugge, een Kielbasa worst in Krakau of gegrilde sardienen op een stokje in Malaga? Tijdens een Citytrip in november met TUI is het mogelijk!

Ook interessant

Weekendje weg

Ga er even tussenuit met een weekendje weg. TUI heeft de beste deals voor een nachtje weg, naar de leukste bestemmingen!

Bekijk het aanbod

Romantische stedentrip

Liefde is… met je geliefde de meest romantische steden ter wereld te ontdekken. Bekijk de TUI tips voor de meest romantische stedentrips en weekendjes weg!

Bekijk het aanbod

Stedentrip met de trein

Stedentrip of weekendje weg met de trein? Kies zelf je klasse, vertrektijd en opstapstation. Wij reserveren een comfortabele zitplaats voor je. Lees onze aanbevelingen of bekijk direct het trein + hotel aanbod.

Bekijk het aanbod