Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

TUI SUNEO

Moderne en goed betaalbare All Inclusive hotels op populaire bestemmingen dichtbij het strand. De frisse en moderne kamers zijn ruim van opzet. Het voelt meteen goed als je over de drempel stapt. Er zijn allerlei sportmogelijkheden, grote en kleine zwembaden en het entertainment is voor alle leeftijden. De koks maken internationale en lokale gerechten voor je neus klaar en er is een buffet met vers fruit, vis, vlees en heerlijke toetjes.

Bekijk alle TUI SUNEO hotels

Betaalbare All Inclusive vakanties

TUI SUNEO hotels zijn heel compleet. Ze bieden het gemak van All Inclusive, voor een aangename prijs. De hotels liggen op populaire bestemmingen aan het strand en hebben één of meerdere zwembaden. Elke dag wordt er een vers buffet voor je klaargemaakt met internationale en lokale gerechten. Ook alle activiteiten en het entertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de kinderen is er het TUI SUNEO team dat allerlei activiteiten en spelletjes organiseert, ook in de avond. Plezier gegarandeerd!

  • De betaalbare All Inclusive
  • Frisse, ruime en moderne kamers
  • Speelruimte voor de kids
  • Smakelijke wereldkeuken

"Heerlijk tot rust gekomen, prima kamers, super aardig personeel, heerlijke zwembaden en prima gelegen."

TUI SUNEO wordt geboekt door:

Koppels 63%
Gezin met kinderen 26%
Groep vrienden 10%
Reizigers alleen 1%

Dé betaalbare All Inclusive

Elke dag staat er een buffet voor je klaar met vers fruit, vis, vlees en heerlijke toetjes. De chefs maken de internationale en lokale gerechten voor jouw neus klaar. Verder zijn alle activiteiten en het entertainment bij de prijs inbegrepen. Dus terwijl je 's ochtends een sportklasje volgt, vermaken de kinderen zich de hele dag. De kinderen kunnen zich vermaken bij SuneoFly or Play2inspire.

Bekijk alle TUI SUNEO hotels

Het TUI SUNEO team

Ons internationale TUI SUNEO team heet je van harte welkom in het hotel en organiseert tal van leuke activiteiten! Het programma richt zich op een internationaal publiek en is altijd weer doorspekt met die extra TUI SUNEO touch. Er valt van alles te beleven: Flingo, Kubb, zwembadspelletjes en reuze gezelschapsspellen. En ook ’s avonds voorziet het TUI SUNEO team een goedgevuld programma met interactieve spelletjes en lokale shows.

Bekijk alle TUI SUNEO hotels

Dining op hoog niveau

Vanavond Thais en morgen paella? Of eerst de lokale specialiteit? Dat zijn lastige keuzes. Eten bij TUI is elke avond een culinaire reis over de wereld. Je kunt alle kanten op. Je begint met een Australische Chardonnay. Vervolgens krijg je een Mexicaanse salade... of toch de vissoep? Voor de kinderen is het ook een feest met Franse frietjes, pizza’s, hamburgers en ijsjes. Wat je ook kiest, je dineert met elkaar in een gezellig restaurant.

Bekijk alle TUI SUNEO hotels

Moderne, frisse ingerichte kamers

De kamers zijn ruim van opzet en voelen bij binnenkomst direct comfortabel aan. Bij TUI SUNEO vind je precies wat je nodig hebt en waarvoor je hebt betaald. Geen klassieke verrassingen maar modern en verzorgd. Een goed begin van je vakantie!