Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie

TUI SUNEO

Moderne en goed betaalbare All Inclusive hotels op populaire bestemmingen aan het strand. De frisse en moderne kamers zijn ruim van opzet. Het voelt meteen goed als je over de drempel stapt. Er zijn allerlei sportmogelijkheden, grote en kleine zwembaden en het entertainment is voor alle leeftijden. De koks maken internationale en lokale gerechten voor je neus klaar en er is een buffet met vers fruit, vis, vlees en heerlijke toetjes.

Bekijk alle TUI SUNEO hotels
Betaalbare All Inclusive vakanties
  • De betaalbare All Inclusive
  • Frisse, ruime en moderne kamers
  • SuneoPlay speelruimte voor de kids
  • Smakelijke wereldkeuken

,-
TUI SUNEO - Betaalbare All Inclusive vakanties
"Heerlijk tot rust gekomen, prima kamers, super aardig personeel, heerlijke zwembaden en prima gelegen."

TUI SUNEO wordt geboekt door:

Koppels 63%
Gezin met kinderen26%
Groep vrienden10%
Reizigers alleen1%
TUI SUNEO - Betaalbare All Inclusive vakanties

Dé betaalbare All Inclusive

Elke dag staat er een buffet voor je klaar met vers fruit, vis, vlees en heerlijke toetjes. De chefs maken de internationale en lokale gerechten voor jouw neus klaar. Verder zijn alle activiteiten en het entertainment bij de prijs inbegrepen. Dus terwijl je 's ochtends een sportklasje volgt, vermaken de kinderen zich de hele dag. Bijvoorbeeld in het SuneoPlay, een klein speelhuis op het complex volledig in het teken van vliegen en vliegtuigen. Er is een landingsbaan, een vertrekhal, een cockpit en een cabine nagebouwd. Zo vliegt de tijd voorbij terwijl je 's avonds met elkaar geniet van een spetterende live show.

Bekijk alle TUI BLUE hotels Bekijk alle TUI SUNEO hotels
SUNEOCLUB - Betaalbare All Inclusive vakanties

Het TUI SUNEO team

Ons internationale SUNEOCLUB team heet je van harte welkom in het hotel en organiseert tal van leuke activiteiten! Het programma richt zich op een internationaal publiek en is altijd weer doorspekt met die extra TUI SUNEO touch. Er valt van alles te beleven: Flingo, Kubb, zwembadspelletjes, reuze gezelschapsspelen,… En ook ’s avonds voorziet het TUI SUNEO team een goedgevuld programma met interactieve spelletjes en lokale shows.

SUNEOCLUB - Betaalbare All Inclusive vakanties

Around the world dining op hoog niveau

Vanavond Thais en morgen paella? Of eerst de lokale specialiteit? Tsja, dat zijn lastige keuzes. Eten bij TUI is elke avond een culinaire reis over de wereld. Je kunt alle kanten op. Je begint met een Australische Chardonnay. Vervolgens krijg je een Mexicaanse salade... of toch de vissoep? Voor de kinderen is het ook een groot feest met Franse frietjes, pizza’s, hamburgers en ijsjes. Wat je ook kiest, je dineert met elkaar in een gezellig restaurant en laat je verrassen door de chefs.

Bekijk alle TUI SUNEO hotels

Heerlijk slapen in de modern fris ingerichte kamers

De frisse kamers zijn ruim van opzet en voelen bij binnenkomst direct comfortabel aan. Bij TUI SUNEO vind je precies wat je nodig heeft en waarvoor je hebt betaald. Geen klassieke verrassingen maar modern en verzorgd.