Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Tropisch genieten terwijl je dichtbij huis bent? Dat kan als je een vakantiepark met subtropisch zwembad kiest. Dobber in de verwarmde lagune in een vakantiepark vlak bij Parijs. Of glijd met je gezin van een reuzen glijbaan in het zwemparadijs in het Deense Billund. En ook in Nederland is het subtropisch genieten: relax in het bubbelbad in het Limburgse Weert of zwem in Mexicaanse sferen in Slagharen. Waterpret is gegarandeerd.

Een subtropische vakantie met alles erop-en-eraan

Een eigen vakantiewoning, in de natuur en met een zwembad alsof je in de tropen bent. Wie wil dat nou niet? Kies bijvoorbeeld voor een vakantiepark met subtropisch zwembad in de omgeving van Parijs. En je bent er al na slechts 6 uur rijden. Start de dag met verse croissants op het terras van je vakantiehuis. Zijn de buikjes vol? Pak snel de zwemspullen om het subtropische zwemparadijs te ontdekken. Klim door het parcours in het water bij de Rots, daag elkaar uit met de waterpistolen of kijk uit over meer vanuit de verwarmde buitenlagune. Dat is toch puur genieten? Rijd voor de afwisseling een dagje naar Parijs om de Eiffeltoren te bewonderen. Eenmaal terug in het vakantiepark van TUI bereid je in je eigen keuken een stoofpot Boeuf Bourguignon. En een goed glas Franse Merlot mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Een vakantiepark met subtropisch zwembad in Denemarken

Een vakantiepark met subtropisch zwembad klinkt als een droom voor ieder kind. De hele dag zwemmen tussen de palmbomen en grote glijbanen trotseren. En kies je voor een vakantie in Denemarken, dan combineer je dit subtropisch zwemparadijs met LEGOLAND Billund. Duik in het subtropische zwemparadijs en bewonder kleurrijke vissen in het onderwateraquarium. Of stap met het hele gezin in een opblaasband voor een tocht door de gigantische waterglijbaan, de Tornado. En voor meer actie loop je vanaf het vakantiepark van TUI zo naar LEGOLAND. Spot de Mount Rushmore alsof je van bovenaf kijkt en vlieg in de Polar X-plorer achtbaan. Dat is nog eens een avontuurlijke vakantie.

Populaire bestemmingen

Subtropisch genieten in eigen land

Een dag winkelen, spanning en sensatie opzoeken in een pretpark of van glijbanen roetsjen in het zwemparadijs. Ook in Nederland zijn er genoeg mogelijkheden om toch subtropisch te genieten. Verblijf bijvoorbeeld in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Vanaf het vakantiepark van TUI loop je zo het park in voor een ritje in de Gold Rush. En zwemmen in een tropisch zwembad? Dat doe je hier in Mexicaanse sferen en omgeven door palmbomen. ’s Nachts droom je over deze dag vol waterpret in een echte cowboy cottage of Mexicaanse Haciënda. Of ga voor een vakantiepark met subtropisch zwembad in het Limburgse Weert. Hier dobber je heerlijk op de golven in het golfslagbad of word je helemaal zen in het bubbelbad. Ook leuk: wissel een dag waterplezier af met een dag winkelen bij outlet Roermond op slechts 30 minuten rijden.