Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Je kinderen vermaken is een eitje als je op de juiste bestemming bent. Vanuit een bungalow in Denemarken sta je binnen een paar minuten in het blokjesparadijs LEGOLAND Billund. Of kies voor een vakantie aan het strand van Pampelonne in Zuid-Frankrijk, waar je kinderen zich uren kunnen vermaken in de zee. En voor een  actieve vakantie kies je voor een bungalow midden in het attractiepark Slagharen. En voor een pauze tussen alle attracties door, dan kunnen de kinderen zo een duik in het zwembad van het grote waterpark nemen.

Legoland: een creatieve vakantie met de kids

Voor een vakantie met kinderen is Denemarken de ideale plek. Kies er voor om te verblijven in een vakantiepark bij het vrolijke Legoland. Vanuit je eigen bungalow in Billund sta je in no time in dit blokjesparadijs. En Legoland is niet alleen om de Mount Rushmore in het klein te bekijken, de kleintjes kunnen ook de architect in zichzelf omhoog halen en hun eigen droomhuis bouwen. En voor de echte waterratten, bezoek dan Lalandia Aquadome. In het grootste waterpark van Denemarken kunnen de kids glijden van de grootste glijbanen en urenlange waterpret beleven. En voor een relaxte avond is je eigen bungalow ook ideaal. Gezellig op het terras kunnen genieten van een zelfgemaakte maaltijd of barbecue en dan afsluiten met spelletjes.

Gezinswandeling maken in de Franse Pyreneeën

Voor een ontspannen vakantie mét kinderen ben je in Frankrijk op de goede plek. Terwijl de vader voor het ontbijt croissantjes is gaan halen bij de bakker, zijn de moeder en kinderen onderweg naar het strand van Pampelonne in Côte d’Azur om een ochtendduik te nemen. Of ga voor een vakantie in de Franse Pyreneeën. Samen een gezinswandeling maken op de 3400 meter hoge Pyreneeën, waarna je uitgewaaid thuiskomt in je eigen bungalow. Bereid in de volledig ingerichte keuken een traditionele ratatouille met natuurlijk een glaasje pinot noir erbij.

Slagharen: een vakantie met kinderen in eigen land

Ook in ons eigen kikkerlandje beleef je de leukste vakantie met je kinderen. Ga voor een bungalow in vakantiepark Slagharen. Vliegen in de Gold Rush en spetteren in het mega waterpark. En het centrum van Slagharen, daar loop je zo in een kwartiertje naar toe. Als de kinderen even een pauze nodig hebben van de adrenalinekick, dan lopen ze zo terug naar hun eigen bungalow midden in het park. Dit is nog eens de ultieme vakantie in een kinderbungalow!