Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

ROBINSON

Een vakantie in een ROBINSON Club: alles tot in de puntjes geregeld. Veelal All Inclusive clubs met lekker, gezond eten, een enorm aanbod sportactiviteiten en wellness. Elke dag een nieuwe ervaring of juist even helemaal niets. Ook de kinderen vervelen zich hier niet. Er zijn kinderprogramma’s voor alle leeftijden en als de kids eindelijk liggen te slapen is er live muziek voor jou in het theater.

Bekijk alle ROBINSON vakanties

Hoogwaardige sportieve clubvakanties

De ROBINSON clubs bieden je uitgebreide sportfaciliteiten; het beste materiaal, professionele begeleiding en de mogelijkheid tot het behalen van internationale certificaten. Van golf en tennis tot allerlei watersport en outdoor activiteiten. Onder andere professionele golfclinics en groepslessen van de ROBINSON Golf Academy, voor kinderen en volwassenen op ieder niveau.

Ook biedt ROBINSON de WellFit programma’s met personal training, Yoga en Spa faciliteiten, waar wellness fitness ontmoet. Bij ROBINSON ontdek je de ware balans tussen inspanning en rust.

  • Enorm aanbod sportactiviteiten
  • De ROBINS kennen je bij naam
  • Gezonde culinaire hoogstandjes
  • Sporten onder professionele begeleiding
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8

"Voor de 7e keer bezocht, altijd een succes. 
En voor alle leeftijden geschikt."

ROBINSON wordt geboekt door:

Koppels 26%
Gezin met kinderen 59%
Groep vrienden 7%
Reizigers alleen 7%

Sportief op vakantie

Actief zijn is een manier van leven. Ook op vakantie vinden we het lekker om veel dingen te doen. Dat geeft energie. De ROBINSON clubs bieden je uitgebreide sportfaciliteiten; het beste materiaal, professionele begeleiding en de mogelijkheid tot het behalen van internationale certificaten. Sport bij ROBINSON is onder andere golf, yoga, zeilen en beachvolleybal maar ook mountainbiken, boogschieten en wandelen.

Golf

Op de ROBINSON Golf Academy is golf geen spelletje... het is pure passie! PGA-professionals nemen je mee naar de ruime driving range voor een perfecte tee. Kennis maken met een golfclub of individueel trainen? Er zijn golfclinics voor ieder niveau, Ook worden er groepslessen aangeboden vanaf 3 personen. Maak gebruik van golfclubs, driving range ballen en perfect onderhouden golfbanen, gelegen op schilderachtige locaties.

Clubs met golf faciliteiten

Tennis

Er zijn groep- en privélessen. Je kan zelf het begin en de duur van de tennislessen afstemmen. Samen met topcoaches– gediplomeerd of voormalig professional – boek je slag na slag vooruitgang en sla je de bal in de enige juiste richting: een geweldig potje tennis. Ook de kleintjes groeien boven zichzelf uit met tennislessen voor kinderen van elke leeftijd. Maak gebruik van alle aanwezige materialen voor ieder niveau. Op naar de volgende wedstrijd!

Clubs met tennis faciliteiten

Watersport

Snorkellaar, zwemmer, surfer, duiker, stand-up roeier, windsurfer, zeiler of wat voor type je ook bent: bij onze Beachclubs zijn echte waterliefhebbers in hun element. Iedereen kan doen waar hij of zij het meest van houdt. Op eigen niveau: beginners tot profs. En voor alles rusten wij je perfect uit: met moderne apparatuur van hoogwaardige materialen verandert het water in een onvergetelijke ervaring.

Clubs met watersport

Outdoor

Mooie tochten door een afwisselend landschap, eindeloze ritten langs de kust of avontuurlijke spellen.. Het trekt je naar buiten. Naar het groene. Diep in het dal. Omhoog naar de top. Op 2 wielen. Op dikke zolen. Op slingerende bergruggen. Op nieuwe oevers. Op en neer over buigende paden. Naar verre momenten, door landschappen die je adem benemen. Met moed. Met plezier. Onvergetelijke ervaringen. Met ROBINSON ligt de buitenwereld aan jouw voeten.

Clubs met outdoor activiteiten

Boek je favoriete kamer

Wakker worden met je favoriete uitzicht, de kortste wandeling naar het restaurant of om ’s avonds een snelle duik te nemen in het zwembad – ROBINSON Club maakt het bij onderstaande hotels mogelijk om de gewenste kamer tegen betaling te selecteren. Dit kan van zes dagen na boeking tot twee dagen voor aankomst in 'Mijn TUI'. Dat is nou een goed begin van je vakantie!

Bekijk de clubs
Genieten bij ROBINSON

Moment voor jezelf in de wellness

Waar wellness fitness ontmoet, vind je de ware balans tussen inspanning en rust. Bij ROBINSON ontdek je de WellFit-SPA’s met heerlijke wellnessfaciliteiten. Massage bungalows, beautycabines, sauna’s en schoonheidsbehandelingen. Daarnaast biedt ROBINSON in het WellFit programma diverse groepslessen, Body & Mind lessen en Personal Fitnesstraining.

Een ware smaaksentatie

Verschillende soorten restaurants zijn beschikbaar, van buffet restaurants tot strandrestaurants. De keuken is gevarieerd en creatief. Ook zijn er specialiteit restaurants. Tavernen, Tapasrestaurant, Kuyus – een aantal namen van onze diverse typische specialiteitenrestaurants die je vindt in onze clubs. In deze restaurants vind je een exclusieve menukaart met gerechten op hoog niveau uit de internationale keuken.

Entertainment voor klein en groot

Van jong tot oud, bij ROBINSON club is er écht voor elk wat wils. De kinderprogramma's worden ontwikkeld en uitgevoerd door experts. In de ROBY CLUB wordt veel geschilderd en getekend. Maar dat is nog lang niet alles: spelen, rennen, lachen, en afhankelijk van de leeftijd van jouw kind is er zelfs de mogelijkheid om te leren surfen en zeilen met de catamaran. In sommige clubs zijn ook er golf- en tennislessen voor kinderen.

ROBINSON familieclubs

Bij ROBINSON club is er voor elke leeftijd écht voor elk wat wils. De programma's zijn voor verschillende leeftijden:
0 tot 3 jaar, 3 tot 5 jaar, 6 en 7 jaar, 8 tot 12 jaar en 13 tot 17 jaar.

Wintersport

Alleen jij op de latten, omringd door een magische witte wereld. En hongerig ben je, zwevend in de gondel, op weg naar het bergrestaurant. Want daar wacht je een typisch Oostenrijks gerecht. Maar wat wordt het daarna? Nog een slaapmutsje in die gezellige berghut of wandel je terug naar je appartement, vergezeld door een fonkelende sterrenhemel? Dit is jouw winter!

Bekijk ROBINSON Wintersport

TUI Workation

Het dagelijkse kantoorleven is veranderd en veel mensen werken vanuit huis. Een groot voordeel van thuiswerken, is dat je flexibel bent in je tijd en niet aan een locatie bent gebonden. Daarom is er nu Workation: de perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het vakantiedagen kost. Een frisse duik in de ochtend en borrelen op het strand of in de sneeuw? Dit kan met Workation!

Meer informatie over Workation