Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Even helemaal er tussenuit en toch vlakbij huis in eigen land. Wat is er nu fijner om vakantie te vieren in een huisje met alles erop-en-eraan in een vakantiepark aan de Nederlandse kust. Want van het topje van de Hollandse kust tot de stranden van Zeeuws-Vlaanderen: de keuze bij TUI is reuze. Zwemmen in de zomer en uitwaaien in het najaar. Om de historische stedenpracht in de buurt niet te vergeten.

Vakantieparken aan de Hollandse kust

Wat is er nu fijner dan een vakantie dichtbij huis, in een vakantiepark aan de Hollandse kust. Vanaf het vakantiepark van droomparken in Spaarnwoude sta je vanuit je vakantiehuis met alles-erop-en-eraan in no time aan het strand van IJmuiden. Voor een duik in zee in de zomer en om uit te waaien in het najaar. Ga je op de culturele toer, dan ligt het historische centrum van Haarlem op slechts een kwartier rijden. Bezoek hier het Teylers museum, de imposante Sint Bavokathedraal of proef een lokaal biertje in de Jopenbrouwerij. Ook de kustplaatsen in Zuid-Holland geven vakantiemogelijkheden genoeg. Van het Roompot vakantiepark in Kijkduin tot een ontspannen vakantie in Center Parcs Port Zelande.

Droomparken

Dit voorjaar of deze zomer liever op vakantie in Nederland? Bij de luxe vakantiehuisjes en tiny houses van Droomparken kom je niets te kort. Schone vakantiewoningen en extra hygiëne. Unieke huisjes voor een heerlijke vakantie.

Lees meer

Roompot

Wil je genieten aan de Nederlandse kust of liever in een bosrijke omgeving? Roompot biedt het allemaal: van de Waddeneilanden tot aan Limburg vind je deze verzorgde parken.

Lees meer

Landal GreenParks

Via de TUI reisbureaus boek je eenvoudig je volgende Landal GreenParks vakantie. Ruim 90 bungalowparken in de natuur. Bijvoorbeeld in de Veluwe, aan de Nederlandse kust of in het Duitse Sauerland.

Zoek een TUI reisbureau

Zeeland: de Nederlandse kust op z’n mooist

Gooi tijdens je vakantie aan de Zeeuwse kust je handdoek uit op de brede stranden van Cadzand, Domburg of Renesse. Vanaf je vakantiepark aan de kust loop je er vaak zo naartoe. Natuurlijk is Zeeland ook de plek om samen te fietsen en voor een wandeling door de duinen. Of je bezoekt de historie van hoofdstad Middelburg, pakt een terrasje aan de haven van Zierikzee of onder de toren van het Belfort van Sluis, in Zeeuws Vlaanderen. Gebouwd in 1386 is dit het enige Belfort in Nederland.