Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vliegen naar de tropische stranden van de Caribbean, goedkoop op wintersport of gezellig een weekendje weg met de hele familie. Bij TUI kun je het met een flinke korting regelen. Om te profiteren van vroegboekkorting moet je de vakantie wel ruim van te voren boeken. Leuk, want na het reserveren kan de voorpret beginnen. Reisboeken bekijken en rustig inpakken; aftellen was nog nooit zo leuk.

Boek nu je zomervakantie

Dat onvergetelijke moment

  • Tot 100,- extra kinderkorting per kind
  • Geld-Terug-Garantie
  • Omruilen tot 7 dagen voor vertrek
Lees meer
Populaire bestemmingen

Het hele jaar door vakantiepret

De vakantiepret kan beginnen! Boek je vakantie ver van tevoren en je profiteert van een flinke vroegboekkorting. Bij TUI kan die korting oplopen tot wel 30% als je 4 maanden van tevoren je bestemming kiest. Een bijkomend voordeel is dat je weet waar de reis naartoe gaat. Met het uitpluizen van reisboeken en het bewonderen van paradijselijke vakantiefoto’s kom je die maanden met veel plezier door. Misschien kun je de dagen zelfs wel afturven in een speciaal boekje. Leuk voor de kinderen. En de koffer rustig in pakken is toch ook wel fijn. Vakantie was nog nooit zo leuk.

Goedkoop naar de paradijselijke Caribbean

Vliegen naar een paradijselijk wit strand met wuivende palmbomen is geen straf. Profiteer van vroegboekkorting bij TUI en boek je vakantie tegen een aantrekkelijke prijs. Een win-win situatie. Wel moet je de vakantie ver van te voren boeken. Ideaal voor wie gebonden is aan bijvoorbeeld de bouwvak. Zo kun je de zonvakantie al in januari boeken. Vlieg met TUI naar de Caribbean en geniet de hele vakantie van tropische cocktails onder een wuivende palmboom. Mexico, Curaçao en Aruba zijn populaire bestemmingen. Vanwege het heerlijke klimaat schijnt de zon hier het hele jaar door en kun je in de Caribbean zelfs op winterzonvakantie.

Een weekend weg op een vakantiepark

Iets te vieren over een paar maanden en wil je dat met de hele familie doen? Dan is een weekendje weg op een vakantiepark ideaal. Boek de accommodatie nu alvast en profiteer bij TUI van vroegboekkorting. Wat dacht je van een luxe boerderij in de Belgische Ardennen? Dat wordt een weekend vol fietsen, kanoën en wandelen. Maar ook in eigen land kun je ver van tevoren een huisje op een vakantiepark reserveren. Bijvoorbeeld op de Veluwe of tussen de glooiende heuvels van Limburg. En dan zijn er ook nog speciale vakantieparken bij dierentuinen en attractieparken. Bijvoorbeeld die van Slagharen en Safaripark Beekse Bergen. Dat wordt een weekend vol pret.