Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Zwemparadijs Aquadome™

Waterratten opgelet! Lalandia's Aquadome™ is het grootste waterpark van Scandinavië. Met glijbanen Tornado met 4 man in een rubberband, Twister de 102 meter lange trechter glijbaan en Wild River de langste wildwaterglijbaan van Europa van 167 meter, kom je tijd te kort. Neem ook een kijkje in het onderwateraquarium, de kinderbaden of het buitenzwembad.

Genoeg indooractiviteiten

Naast spetteren en plonsen in het zwembad is er veel meer te doen. Wat dacht je van bowlen, trampolinespringen, midgetgolfen of fitnessen. In Winter World kun je het hele jaar door schaatsen, skiën (ook skilessen) rodelen en zelfs in botsauto's op het ijs of in een rubberband van de piste roetsjen.

Monky Tonky Land

Een grote indoor jungle speeltuin van maar liefst 3 verdiepingen, hoe leuk klinkt dat. In Monky Tonky Land zijn de kids geheid een dag zoet met hindernissen, glijbanen, LEGO speeltoestellen en een ballenbak. Meedoen aan activiteiten als je eigen zuurtjes, mok of schilderij maken (tegen betaling) kan ook.

LEGOLAND Billund Resort

Vakantiepark Lalandia is de ideale uitvalsbasis bij een bezoek aan LEGOLAND Billund Resort. Profiteer bij een boeking van exclusieve aanbiedingen, kortingen en leuke extra's.

Lees verder