Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

De lente ervaren in de winter. Wie wilt dat nou niet? Dat is exact waar het aan de Costa Blanca in de winter om draait. Wandelingen maken langs de boulevard van Benidorm. Boten spotten in de jachthaven van Marina el Portet de Denia. Of misschien wel een stedentrip in Alicante. Zelfs in de winter kan je de perfecte vakantie beleven. Dit allemaal met overwinteren Costa Blanca!

Populaire bestemmingen aan de Costa Blanca

Lenteachtig overwinteren aan de Costa Blanca

Zelfs in de winter voelt het aan de Costa Blanca alsof het lente is. Daarom is het een perfecte plek om te overwinteren. Er zijn hier genoeg witte zandstranden met uitzicht over de blauwe Atlantische oceaan. Maak een strandwandeling over het strand van het knusse vissersplaatsje La Mata. Of kies ervoor om boten spotten in de jachthaven van Marina el Portet de Denia. En met een beetje geluk is het zelfs warm genoeg om aan het strand te liggen. Zonnebril op, sangria in je hand en je bent klaar om te genieten onder de zon met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Alicante: Spaanse stedenpracht ten top

Aan de Costa Blanca kun je meer doen dan alleen ontspannen. Als je houd van groene natuur en een tropische sfeer, bezoek dan de Palmboomgaard van Elche. Hier kun je wel 3,5 kilometer wandelen tussen de palmen en dadelbomen. En als je wat meer van de Spaanse cultuur wilt zien kies dan vooral voor een stedentrip in Alicante. In de grootste plaats van de Costa Blanca heb je gegarandeerd het Spaanse vakantiegevoel. En voor een wonderbaarlijk uitzicht bezoek dan Castillo de Santa Bárbara. Bovenop dit oude fort heb je gegarandeerd uitzicht over de hele stad. En sluit daarna af met een tapas menu en sangria in een knus restaurant in het historische centrum. Je beleeft het tijdens het overwinteren aan de Costa Blanca.