Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute San Felice del Benaco

Kies dit jaar voor een Last Minute San Felice del Benaco en ontdek het beste van wat Italië te bieden heeft. San Felice del Benaco ligt op een heuvel aan het Gardameer en wordt omringd door ontelbaar veel wijngaarden en olijfbomen. Tijdens een wandeling door de groene omgeving kun je van heerlijke wijnen proeven. Bijkomen doe je op het strand aan het fonkelblauwe water van het Gardameer. Of op een terrasje in het centrum.

Last Minute San Felice del Benaco
Bekijk alle Last Minutes San Felice del Benaco (6)

Vakantie vieren aan het Gardameer

Stap snel de auto in voor een Last Minute San Felice del Benaco en voor je het weet word je wakker in een idyllische omgeving. Dit Italiaanse stadje ligt op een heuvel aan het Gardameer en wordt omringd door vele wijngaarden en olijfbomen. Het uitzicht op het fonkelblauwe water van het Gardameer en de grillige bergen maakt het adembenemende decor compleet. Vanuit een luxe hotel of camping van TUI kun je eindeloze wandeltochten maken door de groene omgeving en van Italiaanse wijnen proeven. Waterliefhebbers kunnen in San Felice del Benaco verblijven op een camping aan het Gardameer en met een kano het water op peddelen. Of werk aan je zomerse kleurtje op het strand onder de zon.

Cultuur proeven in San Felice del Benaco

In het centrum van San Felice del Benaco is het goed toeven tijdens een zonvakantie in Italië. Smalle steegjes, weelderige tuinen en stenen paleizen vormen het stadsbeeld. De ideale plek om te flaneren, een terrasje op te zoeken en te proeven van de Italiaanse keuken. Over cultuur proeven gesproken: Iedere zaterdag wordt er in San Felice del Benaco een markt georganiseerd waarbij lekkere wijnen en olijfolie de kramen versieren. Met de verse streekproducten kun je ’s avonds zelf kokerellen. Bezoek tijdens de Last Minute San Felice del Benaco ook eens het middeleeuwse Santuario del Carmine kerkje met de indrukwekkende fresco’s. Bij deze kerk is ook het uitzicht op het Gardameer erg fotogeniek.

Bekijk alle Last Minutes San Felice del Benaco (6)