NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Stacaravan Port Grimaud

Vanuit een voordelige stacaravan in Port Grimaud wandel je zo naar het gouden zandstrand aan de Middellandse Zee. Maar ook het centrum van de badplaats, dat dankzij de vele kanalen ook wel het Venetië van de Provence wordt genoemd, is niet ver. Maak tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk een boottocht over het water. En neem ook meteen een kijkje bij de jetset in het nabijgelegen Saint-Tropez. Wat een luxe!

Stacaravan Port Grimaud
Bekijk alle campings Port Grimaud (1)

Luxe kamperen aan de Côte d'Azur

De luxe van de Côte d'Azur, maar dan voordelig. Dat kan, wanneer je bij TUI een stacaravan in Port Grimaud boekt. Want vanaf de camping in Port Grimaud wandel je zo het gouden zandstrand op. Voor een verfrissende duik in de Middellandse Zee, op een warme dag in Zuid-Frankrijk. Maar je kunt je natuurlijk ook mengen tussen de jetset in de mondaine badplaats Saint-Tropez. Op nog geen tien kilometer afstand van de camping. Geen zin om in de file te staan? Dan neem je gewoon de boot. En maak ook meteen een tochtje door de kanalen van Port Grimaud, dat niet voor niets ook wel het Venetië van de Provence genoemd wordt.

Voordelige vakantie in Zuid-Frankrijk

Lang genoeg tussen de beroemdheden op het strand geluierd? Slenter over de Grand Rue naar de haven van Port Grimaud en bewonder de luxe jachten. Of strijk neer op een van de terrasjes direct aan het water, met uitzicht op de bruggetjes. Maar je kunt verse ratatouille natuurlijk ook zelf klaarmaken, in de kitchenette van de stacaravan. Voor het hele gezin. Terwijl de kids nog een duik in het zwembad van de camping in Port Grimaud nemen. Want in een 4-kamerstacaravan passen wel zes personen. Gezellig, en wel zo voordelig.

Bekijk alle campings Port Grimaud (1)