Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Port Grimaud

Stacaravan Port Grimaud

  1. Stacaravan
  2. Frankrijk
  3. Côte d'Azur
  4. Port Grimaud

Voor zon, zee en strand hoeft u het niet ver weg te zoeken. Stap in de auto richting Zuid-Frankrijk en boek een stacaravan in Port Grimaud. Dit havenplaatsje is een ideale bestemming voor een strandvakantie om helemaal tot rust te komen. De smalle steegjes van Port Grimaud leidden u vanzelf naar de oude haven vol charmante vissershuisjes en bootjes. Of vertrek vanuit de haven richting jetset-oord St. Tropez.

Stacaravan Port Grimaud

Het Venetië van de Provence

De bijnaam van Port Grimaud is ‘het Venetië van de Provence’ door de verschillende kanalen en bruggetjes in het centrum.
Voor een paar euro kunt u aan boord stappen van een van de vele rondvaartbootjes, die je in 40 minuten tijd langs alle hoogtepunten van het vissersdorpje varen.
Maar u kunt tijdens uw vakantie in Port Grimaud dit plaatsje zelf ook gaan verkennen.
U verblijft aan de Côte d'Azurop een bruisende 4 sterren familiecamping nabij de kleine badplaats Port Grimaud.
Met de auto bent in u binnen 10 minuten in Port Grimaud.

Het vissersdorpje wemelt van de smalle steegjes en straatjes, die uiteindelijk leidden naar de haven van Port Grimaud.
Hier zijn de charmante vissershuisjes, zeilboten en luxueuze jachten een echte bezienswaardigheid.
Langs de haven en in het centrum bevinden zich diverse cafés en restaurantjes waar u kunt genieten van de ‘hautine cuisine’ van Frankrijk.

Strandvakantie aan de Côte d'Azur

In Port Grimaud beleeft u een strandvakantie voor het hele gezin. Het zandstrand aan de baai van St. Tropez ligt bovendien voor de deur. Dus spreid uw handdoek maar uit op uw favoriete plek om vervolgens een duik te nemen in het heldere water. Het strand wordt elke dag schoon gehouden en er zijn douches en toiletten aanwezig.
Voor een verkoelend drankje bieden de ‘beachbars’ uitkomst.

Flaneren tussen de jetset

Zin om u even in wat luxe onder te dompelen en uw comfortabele stacaravan in Port Grimaud even te laten voor wat hij is?
Vanaf de haven van Port Grimaud vertrekken regelmatig boten richting de chique badplaats St. Tropez. Een vaartocht naar dit jetset-oord duurt slechts een half uur en kost zo’n 10 euro.
In de badplaats kun je flaneren over de boulevard, winkelen in een van de luxe boetiekjes of je even een echte ster wanen.
Of geniet van de Franse zon op uw huid op de zandstranden Plage des Graniers en Plage des Canabiers, in het hart van St. Tropez.