Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Dorsten

Vakantie Dorsten

 1. Vakantie
 2. Duitsland
 3. Nordrhein-Westfalen
 4. Dorsten

Wandelen door natuurgebied Hohe Mark, bezienswaardigheden als Kasteel Lembeck bewonderen en een kanotocht maken over de rivier de Lippe. Ga met TUI op vakantie naar Dorsten en beleef een relaxte autovakantie nét over de Nederlandse grens! Een trip naar deze Duitse stad is extra leuk voor een familievakantie, Movie Park Germany is slechts tien minuten rijden vanaf de camping in Dorsten. Dat wordt genieten voor het hele gezin.

Vakantie Dorsten
 • Sfeervolle bezienswaardigheden
 • Vlakbij Movie Park Germany
 • Een gezellig marktplein vol terrassen
 • Het magische Wasserschloss Lembeck

Vakantie Dorsten: ontdek waterslot Lembeck

Net over de Nederlandse grens middenin het prachtige natuurgebied Hohe Mark ligt de Duitse stad Dorsten. Met de smalle straatjes, historische panden en de vele bezienswaardigheden in de omgeving, is Dorsten een ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie in Duitsland! Tijdens een vakantie naar Dorsten staan vooral de eeuwenoude bezienswaardigheden op het programma. In het centrum bezoek je bijvoorbeeld het oude stadhuis met de naastgelegen monumentale Sint-Agathakerk. En wat dacht je van het bekende kasteel Lembeck? Dit prachtige oude slot ligt in het natuurpark Hohe Mark waar je wandelt of fiets langs groene weides, groteske bomen en talloze meren. Ontdek je het natuurgebied en de kastelen liever vanaf het water? Maak dan een kanotocht over rivier de Lippe. Het ultieme relaxen doe je in staatspark Dämmerwald. Na een wandeling tussen de oeroude bomen, kom je op een van de grasvelden lekker bij met een smakelijk lunchpakket. Natuurlijk met verse kaiserbroodjes.

Gillen op een filmset in Movie Park Germany!

Ga je met het hele gezin op familievakantie naar Dorsten? Ook dan is er van alles te beleven. Op de camping van TUI plonzen de kinderen lekker in het zwembad en ’s avonds gaat natuurlijk de barbecue aan bij je gehuurde stacaravan. De kids doe je pas écht een plezier met een bezoek aan Movie Park Germany. Op nog geen tien minuten rijden van de camping waan je je een hele dag in een échte speelfilm! Maak een ritje in de auto’s van Dora, wordt kletsnat in de Splash Battle en gil de longen uit je lijf in de achtbanen The Bandit en Star Trek Operation Enterpise. In het restaurant van de camping smul je na een dag vol actie van Duitse Frankfurters met frietjes of een schnitzel zo groot als je bord. Viel Spass!