Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie La Bernerie en Retz

Een vakantie in La Bernerie en Retz is een traktatie voor het hele gezin. Deze levendige badplaats vind je in het westen van Frankrijk, op 50 kilometer van de stad Nantes. Je wandelt er binnen 10 minuten naar het zandstrand van La Bernerie en Retz. De kids bouwen hier de mooiste zandkastelen. Tel daar het zwemparadijs mét glijbanen en de Nederlandse animatie op de camping bij op, en je weet: dit wordt een topvakantie.

Vakantie La Bernerie en Retz
Bekijk alle vakanties La Bernerie en Retz (1)

Kampeervakantie in La Bernerie en Retz

Tijdens een vakantie in La Bernerie en Retz kampeer je aan de baai van Bourgneuf in het westen van Frankrijk. Deze levendige badplaats ligt ter hoogte van de stad Nantes. Je vindt in La Bernerie en Retz een leuk centrum, voldoende inspiratie voor uitstapjes én een uitgestrekt zandstrand. Vanaf de camping van TUI loop je er in enkele minuten heen. Pak de emmertjes, schepjes en badhanddoeken dus maar in...

Met kids in La Bernerie en Retz

Niet alleen op het strand van La Bernerie en Retz, ook op de camping vermaken de kids zich vast opperbest. Want ze hebben hier een zwemparadijs met gave glijbanen én Nederlandse animatie. Hier laat je de kinderen met gerust hart spelen. Zoek je inspiratie voor een uitje tijdens de vakantie in La Bernerie en Retz? Trakteer ze dan op een dag naar Wildwaterpark Océanile op het Île de Noirmoutier of Themapark Puy Du Fou. Beide parken bereik je binnen 1,5 uur.

Flaneren met een ijsje in de hand

Een stuk minder ver is het centrum van La Bernerie en Retz. Dit bereik je in 10 minuten lopen. Aan de Rue Georges Clemenceau ontdek je restaurants, cafés en winkels. Verwen jezelf met een ijsje, waarna je naar de Atlantische Oceaan slentert. Flaneer via de Sainte Anne-promenade langs het zandstrand en kijk hoe de dobberende bootjes droogvallen bij laagwater. Met de stevige zeebries in de rug ben je ook weer zo terug in de knusse stacaravan op de camping.

Bekijk alle vakanties La Bernerie en Retz (1)