NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Montauroux

Het middeleeuwse dorpje Montauroux is de ideale uitvalbasis voor een rustige zonvakantie aan de Franse Cote d’Azur. Montauroux ligt in de bergen boven de mondaine stad Cannes tussen heuvels vol wijngaarden en olijfbomen. Zodra je wakker wordt tijdens een vakantie Montauroux zie je de paarskleurige lavendelvelden schitteren. Maak een tocht door de geurige natuur en rust bij Lac Cassien uit op een van de strandjes.

Vakantie Montauroux

Een geurige vakantie in Montauroux

In de bergen boven de beroemde filmstad Cannes ligt het rustige dorpje Montauroux. Dit dorp aan de Franse Côte d’Azur wordt omringd door groene heuvels vol wijngaarden en olijfbomen. Het uitzicht op de paarskleurige lavendelvelden maakt het plaatje compleet. Tijdens een vakantie Montauroux wandel je vanaf het luxe vakantiepark van TUI de geurige natuur zo tegemoet. Zet bijvoorbeeld koers naar Lac Cassien waar je op een van de strandjes kunt luieren onder de zon. Al kun je op dit meer ook allerlei watersporten beoefenen. Loop ook eens naar het schilderachtige centrum van Montauroux waar de stenen huizen en smalle straatjes rechtstreeks uit de middeleeuwen komen.

Flaneren door Cannes

Als je de volgende dag uitgerust wakker wordt in de ruime vakantiewoning is een bezoek aan Cannes zeker de moeite waard. Deze beroemde stad aan de Middellandse Zee is een favoriete zonbestemming onder filmsterren, modellen en bekende sporters. In de haven van Cannes liggen dan ook imposante jachten en luxe zeilboten voor anker. Tijdens een vakantie Montauroux kun je de jetset achterna en in Cannes over de Boulevard du Midi flaneren. Of zoek een van de witte zandstranden van Cannes op om te luieren onder de zon. Bijkomen van alle drukte doe je ’s avonds in de rustige vakantiewoning in Montauroux onder genot van een glas wijn.