Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Plougasnou

Vakantie Plougasnou

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Bretagne
  4. Plougasnou

Voor magische kastelen, historische ‘églises’ en ongetemde rotskusten zit u in het Noord-Franse Bretagne helemaal op de juiste plek. Tijdens een vakantie Plougasnou, gelegen aan een kilometers lange Bretonse kustlijn, kunt u een bezoek brengen aan het Château du Tureau, gelegen in de Atlantische Oceaan. Of koop verse streekproducten op de markt van Plougasnou, terwijl u de église Saint-Pierre bewondert.

Vakantie Plougasnou

Château in zee

Voor een heerlijke autovakantie midden in de prachtige Noord-Franse natuur, aan de Bretonse kust en vlakbij een van de mooiste baaien van Bretagne, boekt u een vakantie Plougasnou.
Vanaf uw luxe stacaravan op de kindvriendelijke camping van TUI bent u binnen de kortste keren op het strand van Trégastel of een van de andere zandstranden of rotsachtige baaien aan de 17 kilometer lange kustlijn.
Hier vindt u onder andere de prachtige baai van Morlaix, waar u heerlijk kunt uitwaaien.
Voor een waar strandavontuur met de kids kunt u een bezoek brengen aan het Château du Taureau, een echt fort dat in de Atlantische Oceaan ligt.
Als dat niet spannend is!

Vurig dineren

Heeft u genoeg zand gezien? Vanaf de camping van TUI kunt u tijdens een vakantie Plougasnou mooie uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de middeleeuwse huizen en het indrukwekkende aquaduct van de nabijgelegen plaats Morlaix.
Of bezoek de prachtige église Saint-Pierre in het centrum van Plougasnou, een historisch monument met prachtige glas-in-lood ramen en beeldengroepen.

Op het plein naast de kerk kunt u iedere dinsdagochtend voor verse streekproducten terecht op de lokale markt. Is het na alle bezichtigingen nog niet donker? In het elegante restaurant ‘La Cameline’, gelegen aan de kustlijn van Plougasnou, geniet u tijdens het diner met verse vis en zeevruchten én een glas Bretonse cider aan de rotskust van de vurige zonsondergang boven de Atlantische Oceaan.