Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Saint Brevin l'Océan

Het zachte ruisen van de Atlantische Oceaan vormt de soundtrack van je vakantie in Saint Brevin l’Océan, een sfeervol plaatsje aan de Franse kust in de regio Pays de la Loire. Geniet van de zon op een van de vele zandstranden en smul van specialiteiten uit de zee in een van de restaurantjes aan de Boulevard d’Océan. En vergeet tijdens je strandvakantie ook zeker geen kijkje te nemen bij de zeeslang van Saint Brevin l’Océa

Vakantie Saint Brevin l'Océan

Ontspannen strandvakantie aan de Franse kust

Een vakantie in Saint Brevin l’Océan, een sfeervol plaatsje aan de Franse kust in de regio Pays de la Loire, staat garant voor een ontspannen strandvakantie. Je hebt hier namelijk de keus uit meerdere zandstranden, bijvoorbeeld Plage des Pins, Plage de l’Océan en Plage des Rochelets. Bovendien is het vanaf het vakantiepark van TUI maar een klein stukje lopen naar de zee, en ook het centrum is praktisch om de hoek. Wel zo fijn, want dat betekent dat je elke ochtend verse croissantjes kunt halen bij de plaatselijke ‘boulanger’ voor een echt Frans ontbijtje. En wanneer je na een frisse duik in het water van de Atlantische Oceaan en een paar uur zonnebaden weer een beetje trek begint te krijgen, kun je terecht bij een van de vele restaurantjes aan de Boulevard d’Océan. Hier smul je van heerlijke specialiteiten uit de zee. Het geluid van de ruisende golven op de achtergrond maakt het vakantiegevoel compleet.

Het zeemonster van Saint Brevin l’Océan

Op ongeveer een kwartiertje rijden van het vakantiepark van TUI in Saint Brevin l’Océan bevindt zich een wel heel bijzondere bezienswaardigheid. Vlak voor de kust ligt namelijk het skelet van een enorme zeeslang… Geen zorgen, dit monster is een kunstwerk gemaakt door de Chinese kunstenaar Huang Yong Ping. Wanneer het eb is komt het skelet bloot te liggen en kun je een foto maken ter herinnering aan je vakantie in Saint Brevin l’Océan.