LAATSTE DAG: Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Vakantie Sallèles-d'Aude

Water, water en nog eens water. Wie gek is op water, boekt een vakantie naar Sallèles-d'Aude. Deze kleine stad ligt namelijk tussen de rivieren Aude en Cesse én de kanalen Canal du Midi en Canal du Jonction. Je vindt Sallèles-d'Aude in de regio Languedoc-Roussilon in Zuid-Frankrijk. Wandelen, fietsen, varen over het kanaal: zo ervaar je de rustgevende natuur op zijn best. En onderweg kom je ook nog eens langs de mooiste plekjes voor een picknick.

Vakantie Sallèles-d'Aude

Het waterland van Sallèles-d'Aude

Verblijf je graag aan het water? Dan is een vakantie in Sallèles-d'Aude je op het lijf geschreven. Sallèles-d'Aude is een kleine stad in de regio Languedoc-Roussilon, in het zuiden van Frankrijk. Het ligt op 20 minuten ten noorden van de stad Narbonne tussen de wijngaarden en olijfbomen. De rivieren Aude en Cesse stromen vlakbij, net als het Canal du Midi. Het appartement van TUI ligt ook nog eens aan de oevers van dit UNESCO-kanaal. Dit wordt zeker een vakantie vol waterpret.

Slapen aan het Canal du Midi

Met TUI logeer je in een appartementencomplex buiten Sallèles-d'Aude. Aan de ene kant kabbelt het riviertje de Cesse en aan de andere kant ligt het Canal du Midi. Wijngaarden, bos en uitgestrekte velden maken het rustgevende plaatje compleet. Hier kom je voor de rust, zo veel is duidelijk. Al wandelend of fietsend ontdek je de natuur. Huur ook eens een boot, want dat is toch de allerbeste manier om de omgeving te verkennen.

Bezienswaardigheden in Sallèles-d'Aude

Onderweg naar het centrum van Sallèles-d'Aude vaar je over het Pont de Canal. Dit aquaduct leidt het kanaal over de Cesse-rivier. Je vaart metershoog over de rivier heen, een bijzondere ervaring. Meer tijdens de vakantie in Sallèles-d'Aude zeker aan in het knusse centrum van de stad. Behalve een fantastische plek voor een picknick zijn de oevers van het Canal du Jonction hier ook geschikt voor een wandeling. Onder de pijnbomen is het namelijk altijd goed toeven.