Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Vernioz

Franse charme en schitterende natuur. Dat zijn de ingrediënten voor een vakantie in Venoiz. Dit plaatsje in de Franse regio Auvergne-Rhône-Alpes is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. De regio staat namelijk bekend om de vele wijngaarden en prachtige groene landschappen. Een echte must see? Le Jardin du Bois Marquis vlakbij de camping van TUI. De hoge coniferen en bloemen in dit natuurpark zullen zeker indruk maken.

Vakantie Vernioz

Genieten van de natuur in Vernioz

Omringd door de prachtige natuur waar de Franse regio Auvergne-Rhône-Alpes bekend om staat, kom je tijdens een vakantie in Vernioz helemaal tot rust. En wat is nou een betere manier om het Franse buitenleven te ervaren dan tijdens een kampeervakantie? De 4 sterren camping van TUI ligt in een schitterende omgeving direct aan de rivier. Ideaal voor een familievakantie met de kids. Zij kunnen zich hier helemaal uitleven met hun emmertjes en schepnetjes. En misschien vind je het zelf ook wel leuk om je hengel uit te gooien? Dat kan in de rivier, maar ook in de visvijver bij de camping. En alles wat je vangt kan 's avonds lekker op de barbecue.

Ontdek natuurpark Le Jardin du Bois Marquis

Nog geen genoeg van al het groen om je heen? Breng dan een bezoek aan Le Jardin du Bois Marquis vlakbij de camping. Dit prachtige natuurpark won in 2015 de eerste prijs van La Société Nationale d’Horticulture de France. Kortom, zeker een bezoekje waard tijdens je vakantie in Vernioz. Wandelend tussen de torenhoge coniferen en weelderig bloeiende planten en bloemen waan je je in een sprookjesbos. Wil je ook de culturele bezienswaardigheden van de regio ontdekken? Stap in de auto en rijd naar de oude Romeinse stad Vienne. Vienne ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de camping van TUI en beschikt over talloze klassieke bouwwerken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Temple d'Auguste et de Livie. Deze indrukwekkende Romeinse tempel is nog helemaal intact en vormt een mooie achtergrond voor je vakantiefoto's.