Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Golfo Aranci

Vakantie Golfo Aranci

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Sardinië
  4. Golfo Aranci

Zwemmen in een smaragdgroene Middellandse Zee en het fijnste witte zand tussen je tenen voelen? Als je hier van droomt, dan is een vakantie Golfo Aranci op je lijf geschreven. Dit plaatsje in het noordoosten van Sardinië wordt ook wel eens vergeleken met de Europese Caraïben. Trek je slippers aan en stap vanuit het hotel direct de Middellandse Zee in. Of geniet van de Sardinische keuken bij een van de visrestaurants aan de haven.

Appartement Golfo Aranci

Vanwege de witte stranden en de helderblauwe zee staat Golfo Aranci ook wel bekend als de 'Europese Caraïben' op het Italiaanse eiland Sardinië. Wie in alle vrijheid een zonvakantie aan de Middellandse Zee wil combineren met diverse watersportmogelijkheden zit goed in een appartement in Golfo Aranci. Niet zo'n zeeliefhebber? Het appartement van TUI beschikt over maar liefst 2 buitenbaden.

Wist u dat Golfo Aranci vroeger een vissersdorpje was? Vanwege de vele visrestaurants in de haven van Golfo Aranci word je hier elke dag aangenaam aan herinnerd. Vanuit het appartement in Golfo Aranci loop je hier zo naar toe. Ideaal als je een keer geen zin hebt om te koken tijdens een vakantie op Sardinië. 

Bekijk alle appartementen Golfo Aranci (1)

Aan de smaragdgroene zee in Golfo Aranci

Reis dit jaar met het hele gezin af naar het noorden van het Italiaanse eiland Sardinië waar rust en natuur centraal staat in het voormalige vissersdorp Golfo Aranci. Met uitzicht op de Middellandse Zee vormt het dorp een charmante plek dat barst van de kleine visrestaurants, lokale markten in de smalle straatjes en adembenemende uitzichten over zee. Golfo Aranci ligt direct aan de kust en wordt vanwege zijn vele witte zandstranden ook wel de ‘Europese Caraïben’ genoemd. Vanaf het hotel of appartement direct aan het strand wandel je zo naar de haven voor een romantisch diner. Het dorp was vroeger een vissersplaats en dat zie je in de haven nog goed terug aan de vele visrestaurants. Met zicht op de eilanden Isola Tavolara en Isola Molara smaakt de Sardinische keuken met zijn dagverse vis helemaal goddelijk. Geen zin in de lange autorit naar Italië? Een hotel of appartement in Golfo Aranci boek je inclusief retourvlucht.

Een vakantie vol zon en natuurschoon

Tijdens een vakantie Golfo Aranci vier je een vakantie vol rust op een pracht plek aan de Costa Smeralda in Sardinië. Maar ook de stranden van Golfo Aranci zelf zijn prachtig. Voel het fijne witte zand tussen je tenen en neem een verfrissende duik in de smaragdgroene zee. Zie je het al voor je? Tijdens een zonvakantie Golfo Aranci heb je vanaf het appartement van TUI hier elke dag zicht op. Voor degenen die meer van de ongerepte natuur willen ontdekken, zijn er rondom Golfo Aranci genoeg eilanden vol natuurschoon. Zowel onder als boven water kijk je hier de ogen uit. Neem de ferry vanuit de haven naar een van de zeven eilanden van de La Maddalena Archipel. En kies een mooi privéstrandje of verscholen baai uit om tijdens deze vakantie in Golfo Aranci te genieten van het goede Italiaanse leven.

Bekijk alle vakanties Golfo Aranci (1)