Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Griante-Cadenabbia

In het Italiaanse Griante-Cadenabbia kom je ogen tekort. Dat komt omdat dit stadje een idyllische ligging heeft. Aan de ene kant zie je de Alpen omhoog rijzen en aan de andere kant fonkelt het diepblauwe water van het Comomeer. De pastelkleurige palazzi en de groene pijnbomen maken het decor compleet. Van de zon genieten doe je tijdens de vakantie Griante-Cadenabbia bij de ‘floating pool’ in het luxe hotel van TUI.

Vakantie Griante-Cadenabbia
Bekijk alle vakanties Griante-Cadenabbia (2)

Een luxe vakantie in Griante-Cadenabbia

De romantiek zal hoogtij vieren tijdens een vakantie Griante-Cadenabbia. Dat komt vooral door de ligging van dit Italiaanse stadje. Aan de ene kant rijzen de steile bergen van de Italiaanse Alpen omhoog. Aan de andere kant fonkelt het diepblauwe water van het Comomeer in het zonlicht. Daar tussen in ligt dus Griante-Cadenabbia waar pastelkleurige palazzi en groene pijnbomen het decor vormen. Om ook de luxe hotels aan het Comomeer niet te vergeten. Bij TUI kun je zelfs verblijven in een hotel met het grootste drijvende zwembad van Europa! Neem plaats bij deze ‘floating pool’ en geniet van het uitzicht op het meer. Als de ober dan ook nog eens een prosecco komt brengen, is het vakantieplaatje helemaal compleet.

Op ontdekking langs het Comomeer

Wist je dat het Comomeer erg geliefd is bij filmsterren en rijkelui? Zo heeft George Clooney een vakantiehuis aan dit meer. Aan de oevers vind je vooral imposante villa’s en herenhuizen in allerlei vrolijke pasteltinten. Vanaf het luxe hotel van TUI kun je ze aan de overkant van het Comomeer, in het chique Bellagio, zien staan. Met de boot bereik je de stad binnen enkele minuten varen. Vanwege de authentieke Italiaanse sfeer én de ligging hoog boven het water wordt Bellagio ook wel ‘Parel van het Comomeer’ genoemd. Tijdens een vakantie Griante-Cadenabbia kun je er eigenlijk niet om heen. Struin door de smalle straatjes, neem plaats op een sfeervol terras of proef van de Italiaanse wijnen in een van de wijnhuizen. En vergeet ook het Neoklassieke Villa Melzi met zijn kleurrijke tuin niet.

Bekijk alle vakanties Griante-Cadenabbia (2)