Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Kalutara

Van tropische stranden tot aan magische tempels: tijdens een vakantie Kalutara beleef je de Sri Lankaanse cultuur. Met een strand dat uitnodigt voor relaxte strandwandelingen en een hotel dat zorgt voor ultieme ontspanning kom je compleet uitgerust thuis. Boek je een vakantie Kalutara dan ontdek je het gastvrije en tropische Sri Lanka.

Vakantie Kalutara

Gastvrijheid en cultuur in Kalutara

Sri Lanka ademt cultuur. Zo ook Kalutara, een zonnige kustplaats ten zuiden van de hoofdstad Colombo. Met prachtige stranden en een laid back sfeer is je vakantie Kalutara genieten geblazen. De charmante kustlijn met groene natuur en exotische stranden nodigt uit voor een romantische strandwandeling. Kalutara Beach ligt voor de deur van het luxe hotel van TUI. Omgeven door palmbomen en met een helderblauwe zee is Kalutara Beach alles wat je verwacht van een exotisch strand. Gastvrijheid is het codewoord van de bevolking en voor je het weet krijg je een mangistan aangeboden. Deze zoetzure bes is geliefd bij de bevolking en is niet te missen tijdens een vakantie Kalutara.

Van koraalriffen tot magische tempels

In de avond verandert het relaxte Kalutara in een levendige stad. De voetjes komen van de vloer met alle dansmuziek. Een echte curry mag op zo’n avond niet ontbreken. Kom de volgende dag bij aan het zwembad van het luxe hotel van TUI of ga er op uit. Op nog geen uur rijden van Kalutara ligt Siddhartha waar je op een boot stapt met een doorzichtige glazen bodem. Het is een beschermd gebied en dat is niet zomaar. Het koraalrif is namelijk betoverend en zeldzaam. Blijf je liever in Kalutara dan is de Bodhiya een hoogtepunt. Deze Boeddhistische tempel is een plaatje van binnen en buiten met muurschilderingen, een grote witte koepel en wierook alom.