Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Wintersport Skigebied Spindleruv Mlyn

In het Tsjechische Reuzengebergte heb je tijdens een wintersport skigebied Spindleruv Mlyn alle ruimte op de 25 kilometer aan pistes. Ondertussen zorgen de grillige bergtoppen en de romantisch besneeuwde dennenbossen voor een sfeervol achtergronddecor. In dit grootste skigebied van Tsjechië kun je zelfs in het donker skiën van de verlichtte pistes. Bijkomen doe je in Aquapark Spindleruv Mlyn met zijn glijbanen en bubbelbaden.

Wintersport Skigebied Spindleruv Mlyn

Skiën in het Tsjechische Reuzengebergte

Rust, natuur en gezelligheid komen samen in skigebied Spindleruv Mlyn. Het gebied in het Reuzengebergte is het grootste skigebied van Tsjechië, maar toch heb je op de 25 kilometer aan pistes genoeg ruimte. Dat komt omdat Spindleruv Mlyn vrij is van massatoerisme en de besneeuwde bossen enorm uitgestrekt zijn. Tijdens een wintersport skigebied Spindleruv Mlyn kun je de latten ook onderbinden om te langlaufen over de 85 kilometer aan loipes. Overnachten doe je in het gelijknamige dorpje waar luxe hotels te vinden zijn. En ook de après-ski bars ontbreken niet in Spindleruv Mlyn. Je kunt gerust de hele nacht dansen met de kruidenlikeur Becherovka in je hand.

Waterpret in Aquapark Spindleruv Mlyn

Over avondvermaak gesproken: tijdens een wintersport skigebied Spindleruv Mlyn worden er in het donker een aantal pistes verlicht. Avondskiën in Spindleruv Mlyn is dankzij de fakkels en het uitzicht op de grillige bergen erg sfeervol. De volgende dag kun je in het luxe hotel van TUI uitslapen en de spieren wat extra rust geven. Zijn de kinderen mee op wintersport in Tsjechië? Bezoek dan het Aquapark Spindleruv Mlyn op loopafstand van het hotel. De spannende glijbanen, bubbelbaden en speeltoestellen in het kinderbad zorgen voor een dag vol waterpret. Volwassenen kunnen ontspannen in het wellness gedeelte door de sauna op te zoeken.