Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wil je graag een verre reis of rondreis maken en houd je van avontuur? Bij het TUI reisbureau bij jou in de buurt vertelt onze medewerker je alles over Sawadee Reizen. Want wat dacht je van een avontuurlijke groepsrondreis of singlereis. Of ontdek de wereld met je nieuwsgierige kinderen. Maar ook wandelend of fietsend ontdek je de mooiste plaatsen binnen of buiten Europa. Welke reis past bij jou?

Een groepsrondreis die bij jou past

Bij Sawadee reizen vind je rondreizen in alle soorten en maten. De unieke ervaring tijdens de vakantie staat voorop. Zo ontdek je niet alleen de mooiste plekjes van een land, maar maak je ook echt kennis met de lokale bevolking en proef je de cultuur. In het TUI reisbureau vertellen de medewerkers je graag meer over de thema’s van Sawadee. Kies bijvoorbeeld voor een Chill & Adventure groepsrondreis van Sawadee en wissel relaxen op witte zandstranden af met het bezoeken van de highlights of kies voor Avontuur-Plus en ga back to basic. Moeite en tijd wordt hier beloond met overweldigende uitzichten.

De wereld ontdekken met je gezin

Mag je graag de andere landen en culturen verkennen en zijn je kinderen net zo nieuwsgierig? Vraag dan in het TUI reisbureau naar de familiereizen van Sawadee. De reizen worden op basis van leeftijd ingedeeld, zo kunnen de kinderen met leeftijdsgenoten op pad en heb jij even tijd voor je partner. Spot samen de big five in Afrika of wandel over de hangbruggen in Costa Rica terwijl je de bomen afspeurt op zoek naar een Toekan.

Op avontuur met gelijkgestemden

Ben je tussen de 22 en 35 en wil je liever niet alleen op reis? Vraag dan naar de groepsreizen met leeftijdsgenoten. Wie weet doe je dan binnenkort een dansje op de vulkaan in Bali, slaap onder de sterren in Marokko of race in een tuktuk door de straten in Thailand. Maar natuurlijk zijn er ook voor andere leeftijden avontuurlijke vakanties. Tijdens een singlereis van Sawadee ontdek je samen met andere alleenreizende de mooiste bestemmingen. Bezoek bijvoorbeeld de Machu Pichu in Peru of samen kajakken over een meer in Canada.

Fietsen en Wandelen met Sawadee

Je wandelschoenen zijn een must tijdens een wandelvakantie van Sawadee. Wandel over het Portugese bloemeneiland Madeira of wandel naar de top van de Toebkal in Marokko. En bewonder de kasteel Su Nuraxi in Barumini tijdens je wandelvakantie in Sardinië. In het TUI reisbureau laten de medewerkers je graag het diverse aanbod zien. Houd je van meer snelheid? Stap dan op de fiets om samen met een groep over Griekse eilanden te fietsen. Of fiets in Spanje langs bergen en kastelen. Stop bij een wijnproeverij in wijnstreek Rioja voor een lekker glaasje rode wijn of trakteer jezelf op een tapas avond.