NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Met je fietsvrienden of wielerclub op pad

Samen met je vereniging of vriendengroep het nieuwe seizoen inluiden? Of met je fietsvrienden op pad om de bergen te gaan beklimmen? Bij TUI Sports kun je altijd terecht, wat je bestemming ook is. We verzorgen reizen voor zowel de recreatieve fietsers als voor de professionals. 

Aanvragen

Neem voor je wensen of een aanvraag voor een specifieke reis contact met ons op via sports@tui.nl. 
Of vul dit formulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. 

 

Wel of geen begeleiding?

Kom je met je eigen groep, dan zorgen wij dat je van tevoren verschillende routes krijgt toegestuurd die je op je navigatie kunt inladen. Liever begeleid op pad? Onze ervaren begeleiders nemen je mee over de mooiste routes en prachtige weggetjes. Op welk niveau je ook rijdt. 
Wie later in het seizoen aan de start van een Gran Fondo wil staan, legt hier de allerbeste basis.

 

(Huur)fiets

Bij TUI Sports begrijpen we hoe zuinig je bent op je fiets. Neem je je eigen ros mee en ga je met het vliegtuig of met de auto, vervoer de fiets dan veilig in een fietskoffer of fietsdoos. Bij de racefietsspeciaalzaak kunnen ze je er alles over vertellen. 

En wil je één van onze huurfietsen gebruiken, dan kies je uit allerlei modellen en kwalitatief hoogstaande huurfietsen. TUI Sports zorgt ervoor dat je een fiets krijgt die goed onderhouden is en dat de lokale fietsspeciaalzaak ‘m perfect voor je afstelt. 

 

Bestemmingen

Je hoeft alleen maar te genieten van de schitterende omgeving, de rest doen wij. Wat die omgeving is bepaal je zelf. Wil je naar fietseiland Mallorca of toch liever langs de kust van het Spaanse vaste land rijden? Wat te denken van de glooiende wegen aan de Costa Blanca, Costa Brava of rondom Girona.

Of wil je toch liever naar de bergen? De Dolomieten, de Alpen of misschien wel de Pyreneeën? Wat je wensen ook zijn, we maken graag een voorstel op maat. 

TUI Sports
  • Maatwerk naar wens
  • Met of zonder vlucht
  • De mooiste fietsgebieden
  • Met of zonder begeleiding
  • Kwalitatief goede huurfietsen
  • Fietsvriendelijke hotels
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief